Forumda 3. Yılım (Aserat)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,553
Puanı
1,061
Bugün itibariyle Fav10'da 3. yılımı doldurmuş bulunuyorum. Lafı fazla uzatmayacağım, buraya kaydolduğum için gerçekten çok mutluyum. Birbirinden güzel insanlar tanıdım, kısa zamanda hayatımda büyük bir yeri kapladı. Kavgalar dövüşler de oldu gülüşler de. Yapmak istemediğim bazı hatalar yapmış olsam da bugüne kadar verdiğim en iyi kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. :D

Sadede gelirsek hediyelerinizi veya hediye olmasa bile tebriklerinizi bekliyorum ve Allah izin verirse 4. yılımı da sizlerle kutlamak istiyorum. Bu süreç boyunca destek olan herkese de çok teşekkür ediyorum. :Z

609-tebrkl-1-gif.46144

Fav10'a ya da FF'e gelip de sevmeyen pek olmaz zaten.
Gelip de sevilmeyen de pek olmaz. İyi ki gelmişsin :D

Tebrikler Aserat. Umarım uzun bir süre buralarda olursun. :D
Hediyen. :A
maxresdefault.jpg
Teşekkürler hediyem baya güzelmiş. Yeni bölümü de okusan daha güzel olacak. :bhr:
Fav10'a ya da FF'e gelip de sevmeyen pek olmaz zaten.
Gelip de sevilmeyen de pek olmaz. İyi ki gelmişsin :D
Çok teşekkürler. Seninle bu sene samimiyeti ilerletmemize rağmen böyle düşündürebildiğime sevindim. :D
3.yılın kutlu olsun, seviliyorsun. :X Hediyen:

a%C5%9Fk%C4%B1-roman-dizisi-1.jpg
İlk cümle güzel de hediyen iğrenç. Olmamış dediysem ilk kısım yüzünden. :A

Teşekkürler hediyem baya güzelmiş. Yeni bölümü de okusan daha güzel olacak. :bhr:

Çok teşekkürler. Seninle bu sene samimiyeti ilerletmemize rağmen böyle düşündürebildiğime sevindim. :D

İlk cümle güzel de hediyen iğrenç. Olmamış dediysem ilk kısım yüzünden. :A

Bencede iğrenç.ss

ayy ilk gününü çok iyi hatırlıyorum herkes bilmez çok neşeli çok konuşkan çok eğlenceli birisiydin :A daha sonra kendini geri çektin ilk geldiğin kişiliğini daha çok sevdiğimi zaten yüzünede söyledim birkaç kez :A

ama açtığın konularla foruma katkılarında tartışılmaz konular olmasa nereye yazıp sohbet edecez :A foruma katkılarının devamını dilerim :bhr::bhr::bhr:

Herkesin en sevdiği musti şarkılarını not ediyorum seninkide buydu :love1::love1::love1:

Tebrik ederim, nice senelere. :D

Forumumuzun olmazsa olmazı oldun, seviliyorsun. Nice yıllara. :bhr:

Hediyen;
808649.jpg
Çok teşekkür ederim hediyelere de ayrı ayrı bayıldım. :bhr:
ayy ilk gününü çok iyi hatırlıyorum herkes bilmez çok neşeli çok konuşkan çok eğlenceli birisiydin :A daha sonra kendini geri çektin ilk geldiğin kişiliğini daha çok sevdiğimi zaten yüzünede söyledim birkaç kez :A

ama açtığın konularla foruma katkılarında tartışılmaz konular olmasa nereye yazıp sohbet edecez :A foruma katkılarının devamını dilerim :bhr::bhr::bhr:

Herkesin en sevdiği musti şarkılarını not ediyorum seninkide buydu :love1::love1::love1:
Ben de eski mesajlarıma bakıyorum da o zamanlar daha donukmuşum sürekli üç noktayla mesaj yazıyordum falan. :A Elimden geldiği kadar herkesle iletişim kurmaya da çalışıyorum aslında. :D

Hediye için de çok teşekkürler. :bhr: Ego şarkısını da baya severim aslında. :D

Çok teşekkür ederim hediyelere de ayrı ayrı bayıldım. :bhr:

Ben de eski mesajlarıma bakıyorum da o zamanlar daha donukmuşum sürekli üç noktayla mesaj yazıyordum falan. :A Elimden geldiği kadar herkesle iletişim kurmaya da çalışıyorum aslında. :D

Hediye için de çok teşekkürler. :bhr: Ego şarkısını da baya severim aslında. :D
aa onuda hediye edelim :Z:Z:Z

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan