Forumda 2.Yılım!

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
İlk girdiğim zaman FavoriForumum olan formumuza hergün dizi haberleri okumak için giriyordum.Bir gün kayıt olmak ve yorum yapmak istedim.Zaten senaryo bölümünde dizi de yazmak istiyordum.Ve iki yıl önce bugün kayıt olmaya karar verdim.İlk zamanlarda ismim Enver7'iydi sonradan EnveR nickine geçtim.İlk defa bir foruma kayıt oldum ve ilk defa adminin bu kadar üyelerle samimi olduğunu gördüm.Bu samimiliğini de takdir ettim.İlk tanıştığım üye @Ahmad oldu.Benim gibi Azeri Türkü.Ve 40'tan çok mesaj sayfası vardı onunla.Ve bu aralar foruma pek girmiyor.Umarım tatile gitmiş olur ve yakında forumumuza döner.Bu süreçte kavga ettiğim insanlar oldu.Kırıldığım insanlar oldu ama şimdi ne kırıldığım ne sevmediğim ne de küstüğüm üye yok.İNŞALLAHta hiç olmaz.Editör olmam benim için bir sürpriz oldu ve Editör olmamı ilk bana diyen kişi şimdi banlı olan @Mr.At dedi.Facebookta tebrik ederim yazdı.Neyi dedim.Editör olmuşsun dedi ve çok sevindim. :X Boş zamanlarımı bu forumda geçirmekten memnunum.Umarım gittikce sevilen üyelerden olurum. :)

Tebrik ederim, umarım uzun yıllar aramızda olursun. :X
30049713.jpg