DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Teşekkürler.2. Yılın hayırlı olsun Harun daha nice Fav10'lu senelere
İyiki gelmişsin foruma, inşallah birlikte daha uzun seneler geçiririz. Tebrik ederim cancağızım.@Harunnn60
Bu da hediyen.
En kötü hediyeyi sen verdin.
Çok teşekkürler.Seni tanıdığımız için bizde memnunuz, tekrar iyi ki gelmişsin foruma.
Şu yanda ki kız çok tatlıymış.🙄İyi ki gelmişsin foruma zaten sevidğim bir üyesin.Bu da hediyen
Al sana hediyeEn kötü hediyeyi sen verdin.Teşekkürler.
Çok teşekkürler.Gerçekten Ozan ile sizin yeriniz ayrı bende sonuçta o zamanlar bana forumu siz alıştırmıştınız.
Off hayalimde ki kadın.
Hahah.
Teşekkür ederim hep beraber.Forumda nice yıllara tebrik ederim
Seninde yaklaştı sayılır.baya tecrübeli oldun artık forumda @Harunnn60 iyiki bu forumu tercih etmişsin seni tanıma fırsatı bulduk bu sayede uzun yıllar yine aramızda kalırsın umarım cnm 😉😉😉
Aaa çok teşekkür ederim.Tebrikler, nice senelere hep forumda ol inşallah. Bu forumun olmazsa olmazlarındansın
Ahaha teşekkür ederim.Kutlu olsun Harun'cum iyi ki gelmişsin buraya, senin gibi bir arkadaş kazandığım için çok mutluyum.
Geçen yaz yaptığımız Forumca'yı hiç unutmayacağım.Aklıma geldi de yazayım dedim.
Şimdi sen hediye de istersin. Sana Kuzey'i verelim o zaman. Yıldızlar Yarışıyor finali yaklaşıyor destek olalım sana.
Hediye önemli değil sen geldin ya bu hediye sayılır işte.Tebrik ediyorum kardeşim benimaslında hediyen belli tutkundan dolayı The Walkin Dead posteri vs birşey olabilir ama gönül isterdi sana hediye olarak seni dizinin setine götüreyim ama olmayacak iş ne desem bilemedimNice forumlu senelere diyerek çekiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?