Forumda 2.Yılım! |Harunnn60

Nice 730lara :D
Bu da hediyen :Z :Z
images.jpg

baya tecrübeli oldun artık forumda @Harunnn60 iyiki bu forumu tercih etmişsin seni tanıma fırsatı bulduk bu sayede uzun yıllar yine aramızda kalırsın umarım cnm 😉😉😉
052112-billboard-muzik-odullerine-adele-damgas-3.jpg

Hayırlı olsun, nice uzun yıllara. :)

january_jones_5481_635x.jpg

Bunu da @destere adına paylaşıyorum. :) Oyşşşş

januaryjones_fallon_article.jpg
Off hayalimde ki kadın. :love1: En güzel hediyeyi sen verdin. :Z

Teşekkürler abi. :D İyi ki senide tanımışım. :D

Hahah. :F Tamam kızma. :A

Forumda nice yıllara tebrik ederim :)
Teşekkür ederim hep beraber.:):)

baya tecrübeli oldun artık forumda @Harunnn60 iyiki bu forumu tercih etmişsin seni tanıma fırsatı bulduk bu sayede uzun yıllar yine aramızda kalırsın umarım cnm 😉😉😉
052112-billboard-muzik-odullerine-adele-damgas-3.jpg
Seninde yaklaştı sayılır. :D Hediyen için çok sağol iyi ki varsın. Keşke bazen ablam olsaydın diyorum.:bhr:

Kutlu olsun Harun'cum iyi ki gelmişsin buraya, senin gibi bir arkadaş kazandığım için çok mutluyum. :D

Geçen yaz yaptığımız Forumca'yı hiç unutmayacağım. :D Aklıma geldi de yazayım dedim. :F

Şimdi sen hediye de istersin. Sana Kuzey'i verelim o zaman. Yıldızlar Yarışıyor finali yaklaşıyor destek olalım sana. :A

10616014_647412772062241_7947028140423040484_n.jpg

Kutlu olsun Harun'cum iyi ki gelmişsin buraya, senin gibi bir arkadaş kazandığım için çok mutluyum. :D

Geçen yaz yaptığımız Forumca'yı hiç unutmayacağım. :D Aklıma geldi de yazayım dedim. :F

Şimdi sen hediye de istersin. Sana Kuzey'i verelim o zaman. Yıldızlar Yarışıyor finali yaklaşıyor destek olalım sana. :A

10616014_647412772062241_7947028140423040484_n.jpg
Ahaha teşekkür ederim. :D Hediye çok güzelmiş.:love1:

Aslında senle Survivor'da tanıştık ama orada tam arkadaşlık kuramamıştık.:F Sonra senin dediğin gibi ben yaz ayında Forumca'yı başlattım ve seni konuk etmiştim işte o zamandan beri tam arkadaş olduk. :bhr: Umarım hep böyle devam eder. :D

Tebrik ediyorum kardeşim benim :) aslında hediyen belli tutkundan dolayı The Walkin Dead posteri vs birşey olabilir ama gönül isterdi sana hediye olarak seni dizinin setine götüreyim ama olmayacak iş ne desem bilemedim :) Nice forumlu senelere diyerek çekiliyorum :)

Tebrik ediyorum kardeşim benim :) aslında hediyen belli tutkundan dolayı The Walkin Dead posteri vs birşey olabilir ama gönül isterdi sana hediye olarak seni dizinin setine götüreyim ama olmayacak iş ne desem bilemedim :) Nice forumlu senelere diyerek çekiliyorum :)
Hediye önemli değil sen geldin ya bu hediye sayılır işte. :D Teşekkürler. :)