Forumda 2.Yılım /Gözlemci

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,612
Puanı
861
Herkese merhabalar bugün günlerden 15 eylül 2015 tam 2 sene olmuş aslında gözünüzde o kadarda büyük bir rakam ve sayı oluşmamıştır fakat benim için tam tamına 2 yıl, bu 2 yılımızı sizlerle geçirdiğim için çok mutluyum, bazen birilerine gıcık tarzı birşeyler kapmışımdır ama ne kaptıysam daha sonrasında kesin unutmuşumdur. Kin tutmayı sevmem kimsenin arkasından kuyu kazmam tünel eşelemem
Her şaka bir yana sizleri iyi ki tanımışım foruma niçin neden girdiğimi pek hatırlamıyorum ama reytingdir sebebi zannımca

Aslında şu nick'im olan gözlemci şeysine halen takık birisiyim , neden koyduğumu bilmediğim bu nick'i 2 senedir de kullanmaktayım ,bana gözlemeci diyen @MelankoliK dostuma selamlar diyerek olaya geçiyorum

Tamda şans eseri olacak ki bugün tatilden dönüşümün ilk günü ve foruma tekrar girişimin ilk dakikalarıydı hiç farkında değildim @Harunnn60 sağolsun bana 2.yılımın dolduğunu hatırlattı tesadüf işte başladığım gün tekrar buradayım

Burada çok sevip saydığım kişileri tekrar görmemin heyecanı yanında ve foruma girişimin 2.yılını da doldurmuş ve yeni bir yılı da sizlerle geçirmenin mutluluğu içerisindeyim . Küçüklerimi kardeşim gibi ,büyüklerimi abim gibi görüyor ve hepinize selamlarımı ileityorum.

Tekrardan hoşgeldin

Hoşgeldin.. İyi ki forumdasın ve hiç ayrılmazsın umarım

Hoşgeldin.
Her yaz ayında uzunca bir foruma ara veriyorsun.

İkimizde aynı gün kayıt olmuşuz.

İyi ki bizimlesin ve iyi ki seni tanımışım.
Hediye olarak şarkı vereyim bare;

Hoşgeldin.. İyi ki forumdasın ve hiç ayrılmazsın umarım
Tekrardan hoşbuldum
her ay olduğu gibi yazın yine ayrılırım gibi
Bu kışında kış tatili düşünüyorum kayak mayak belli değil
yine kaybolabilirim ortalıklardan kısa süreliğine .
ben forumdan ayrıldım sen geldin hiç tanışmadık zaten kısmet bugüneymiş
Ben Enis. Tanımamış olmam çok ilginç ama dediğin gibidir sen ayrılmışsındır ve ben girmişimdir. Kısmet bugüneymiş dediğiniz gibi.

Hoşgeldin.
Her yaz ayında uzunca bir foruma ara veriyorsun.

İkimizde aynı gün kayıt olmuşuz.
Tekrardan hoşbuldum
İkimizde aynı gün mü kayıt olmuşuz hiç dikkat etmedim bir tebrikte sana şimdi konuna geliyorum
Evet yazları tatil yapmak şimdilik hakkımız çalışırsak okul biterser eğer kpss li memurun ne tatil hakkı vardır ki
keyfini çıkaralım

Evet öyle aynı gün kayıt olmuşuz.

Ya senin yakalamışken sorayım. @MelankoliK forumdan ayrıldı sanırım. Siz onla dışarda da görüştünüz onla konuşsana geri gelsin. Sanırım birisine sinirlenmiş ve forumdan ayrıldı.😵

İyi ki bizimlesin ve iyi ki seni tanımışım.
Hediye olarak şarkı vereyim bare;

Hediye şarkın pek benim dinlediğim bir tarz olmasa bile sonuna kadar dinledim hediyeni aldım teşekkür ederim dostum . Bende iyi ki sizleri tanımışım
diyorum sürekli

2. Yılın kutlu olsun Enis'ciğim.
Çok sağolasın dostum teşekkürlerimi sunuyorum
Nice forumlu senelere inşallah

whatsapp dan falan konuşuyoruz bana sadece bıraktığını dedi sinirlenip bıraktım demedi söylerim yine gerçekte buluşmuş olmak çok iyi heyecanlıydı ama bir o kadar da zevkliydi söylerim inşallah döner
🙂

Kutluyorum kardeşim iyi ki katılmışsın aramıza.
Seninle ilk muhabbet edenlerden biri bendim sanırım hatta ilk de olabilirim Güneşi Beklerken sayesinde kurmuştuk muhabbeti sonra çok iyi bir arkadaşlığımız oldu.

Hep birlikte nice senelere inşallah.

Tekrar hoşgeldin aramıza, umarım bir daha bu kadar uzun bir ara vermezsin. Ayrıca forumdaki 2. yılın da kutlu olsun, nice mutlu seneler dilerim.

Teşekkür ediyorum kardeşim çok sağolasın evet ilk sendin yada @denizz19 da olabilir ikinizden birisiyle ilk tanıştım seninlede baya muhabbet etmişttik güneşi beklerkende , ne günlerdi beea
Evet kurduğumuz dostluk sonrasında da devam etti,zaten etmeliydi de
tekrardan teşekkür ederim dostum , kardeşim benim

Tekrar hoşgeldin aramıza, umarım bir daha bu kadar uzun bir ara vermezsin. Ayrıca forumdaki 2. yılın da kutlu olsun, nice mutlu seneler dilerim.
Hoşbuldum ,Teşekkürlerimi sunuyorum
Her ay uzun bir ara olur gibi ama önemli olan sonrasında burada olabilmek
senide tekrar görmekten mutluluk duymaktayım

@gözlemci Tebrikler Harun la aynı gün üye olman gözümden kaçmadı

Al hediyen inşallah gerçeğini de yersin

Bu arada @MelankoliK foruma hiç gelmeyecekse sor ona bakayım bana telefon numarasini verebilirmiymis özledim onu

Teşekkkür ediyorum kardeşim benim
Dün Allah ne verdiyse yedim aşırı yedim

Sorarım tabi ver derse veririm sana telini

Oooo tebrikler kardeşim.Ama bu iki yılda hep geldin gittin.
Çok teşekkür ederim kardeşim
ben geldiğimde senin yokluğunu aradım bir süre , sonra ben gittim sen geldin hep ters zamanlara düştük
ondandır

Aynen şimdi buralarda olsan iyi olur bende burdayım.