Forumda 2.Yılım /Gözlemci

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,612
Puanı
861
Herkese merhabalar bugün günlerden 15 eylül 2015 tam 2 sene olmuş aslında gözünüzde o kadarda büyük bir rakam ve sayı oluşmamıştır fakat benim için tam tamına 2 yıl, bu 2 yılımızı sizlerle geçirdiğim için çok mutluyum, bazen birilerine gıcık tarzı birşeyler kapmışımdır ama ne kaptıysam daha sonrasında kesin unutmuşumdur. Kin tutmayı sevmem kimsenin arkasından kuyu kazmam tünel eşelemem :) Her şaka bir yana sizleri iyi ki tanımışım foruma niçin neden girdiğimi pek hatırlamıyorum ama reytingdir sebebi zannımca :)

Aslında şu nick'im olan gözlemci şeysine halen takık birisiyim , neden koyduğumu bilmediğim bu nick'i 2 senedir de kullanmaktayım ,bana gözlemeci diyen @MelankoliK dostuma selamlar diyerek olaya geçiyorum :)

Tamda şans eseri olacak ki bugün tatilden dönüşümün ilk günü ve foruma tekrar girişimin ilk dakikalarıydı hiç farkında değildim @Harunnn60 sağolsun bana 2.yılımın dolduğunu hatırlattı tesadüf işte başladığım gün tekrar buradayım :)

Burada çok sevip saydığım kişileri tekrar görmemin heyecanı yanında ve foruma girişimin 2.yılını da doldurmuş ve yeni bir yılı da sizlerle geçirmenin mutluluğu içerisindeyim . Küçüklerimi kardeşim gibi ,büyüklerimi abim gibi görüyor ve hepinize selamlarımı ileityorum.

İyi ki bizimlesin ve iyi ki seni tanımışım. :bhr: Hediye olarak şarkı vereyim bare; :love1:

Hoşgeldin.. İyi ki forumdasın ve hiç ayrılmazsın umarım :)
Tekrardan hoşbuldum :bhr: her ay olduğu gibi yazın yine ayrılırım gibi :) Bu kışında kış tatili düşünüyorum kayak mayak belli değil :A yine kaybolabilirim ortalıklardan kısa süreliğine .
ben forumdan ayrıldım sen geldin hiç tanışmadık zaten kısmet bugüneymiş
Ben Enis. Tanımamış olmam çok ilginç ama dediğin gibidir sen ayrılmışsındır ve ben girmişimdir. Kısmet bugüneymiş dediğiniz gibi. :)
Hoşgeldin. :D Her yaz ayında uzunca bir foruma ara veriyorsun. :D
İkimizde aynı gün kayıt olmuşuz. :Z
Tekrardan hoşbuldum :bhr: İkimizde aynı gün mü kayıt olmuşuz hiç dikkat etmedim bir tebrikte sana şimdi konuna geliyorum :) Evet yazları tatil yapmak şimdilik hakkımız çalışırsak okul biterser eğer kpss li memurun ne tatil hakkı vardır ki :D keyfini çıkaralım

Tekrardan hoşbuldum :bhr: her ay olduğu gibi yazın yine ayrılırım gibi :) Bu kışında kış tatili düşünüyorum kayak mayak belli değil :A yine kaybolabilirim ortalıklardan kısa süreliğine .

Ben Enis. Tanımamış olmam çok ilginç ama dediğin gibidir sen ayrılmışsındır ve ben girmişimdir. Kısmet bugüneymiş dediğiniz gibi. :)

Tekrardan hoşbuldum :bhr: İkimizde aynı gün mü kayıt olmuşuz hiç dikkat etmedim bir tebrikte sana şimdi konuna geliyorum :) Evet yazları tatil yapmak şimdilik hakkımız çalışırsak okul biterser eğer kpss li memurun ne tatil hakkı vardır ki :D keyfini çıkaralım
Evet öyle aynı gün kayıt olmuşuz. :D

Ya senin yakalamışken sorayım. @MelankoliK forumdan ayrıldı sanırım. Siz onla dışarda da görüştünüz onla konuşsana geri gelsin. Sanırım birisine sinirlenmiş ve forumdan ayrıldı.😵

İyi ki bizimlesin ve iyi ki seni tanımışım. :bhr: Hediye olarak şarkı vereyim bare; :love1:

Hediye şarkın pek benim dinlediğim bir tarz olmasa bile sonuna kadar dinledim hediyeni aldım teşekkür ederim dostum . Bende iyi ki sizleri tanımışım :bhr: diyorum sürekli :)

2. Yılın kutlu olsun Enis'ciğim.:Z
Çok sağolasın dostum teşekkürlerimi sunuyorum :bhr: Nice forumlu senelere inşallah :)

Evet öyle aynı gün kayıt olmuşuz. :D

Ya senin yakalamışken sorayım. @MelankoliK forumdan ayrıldı sanırım. Siz onla dışarda da görüştünüz onla konuşsana geri gelsin. Sanırım birisine sinirlenmiş ve forumdan ayrıldı.😵
whatsapp dan falan konuşuyoruz bana sadece bıraktığını dedi sinirlenip bıraktım demedi söylerim yine gerçekte buluşmuş olmak çok iyi heyecanlıydı ama bir o kadar da zevkliydi söylerim inşallah döner :)🙂

Kutluyorum kardeşim iyi ki katılmışsın aramıza. :D Seninle ilk muhabbet edenlerden biri bendim sanırım hatta ilk de olabilirim Güneşi Beklerken sayesinde kurmuştuk muhabbeti sonra çok iyi bir arkadaşlığımız oldu.

Hep birlikte nice senelere inşallah. :)

Tekrar hoşgeldin aramıza, umarım bir daha bu kadar uzun bir ara vermezsin. Ayrıca forumdaki 2. yılın da kutlu olsun, nice mutlu seneler dilerim. :)

Kutluyorum kardeşim iyi ki katılmışsın aramıza. :D Seninle ilk muhabbet edenlerden biri bendim sanırım hatta ilk de olabilirim Güneşi Beklerken sayesinde kurmuştuk muhabbeti sonra çok iyi bir arkadaşlığımız oldu.

Hep birlikte nice senelere inşallah. :)
Teşekkür ediyorum kardeşim çok sağolasın evet ilk sendin yada @denizz19 da olabilir ikinizden birisiyle ilk tanıştım seninlede baya muhabbet etmişttik güneşi beklerkende , ne günlerdi beea :) Evet kurduğumuz dostluk sonrasında da devam etti,zaten etmeliydi de :) tekrardan teşekkür ederim dostum , kardeşim benim :bhr:

Tekrar hoşgeldin aramıza, umarım bir daha bu kadar uzun bir ara vermezsin. Ayrıca forumdaki 2. yılın da kutlu olsun, nice mutlu seneler dilerim. :)
Hoşbuldum ,Teşekkürlerimi sunuyorum :bhr: Her ay uzun bir ara olur gibi ama önemli olan sonrasında burada olabilmek :) senide tekrar görmekten mutluluk duymaktayım :)

@gözlemci Tebrikler Harun la aynı gün üye olman gözümden kaçmadı :A
dbb68faa8b463f19b5b5b78e1064b80e.jpg

Al hediyen inşallah gerçeğini de yersin :A :)

Bu arada @MelankoliK foruma hiç gelmeyecekse sor ona bakayım bana telefon numarasini verebilirmiymis özledim onu :bhr:

@gözlemci Tebrikler Harun la aynı gün üye olman gözümden kaçmadı :A
dbb68faa8b463f19b5b5b78e1064b80e.jpg

Al hediyen inşallah gerçeğini de yersin :A :)

Bu arada @MelankoliK foruma hiç gelmeyecekse sor ona bakayım bana telefon numarasini verebilirmiymis özledim onu :bhr:
Teşekkkür ediyorum kardeşim benim :bhr: Dün Allah ne verdiyse yedim aşırı yedim :A
Sorarım tabi ver derse veririm sana telini :A

Oooo tebrikler kardeşim.Ama bu iki yılda hep geldin gittin. :(
Çok teşekkür ederim kardeşim :bhr: ben geldiğimde senin yokluğunu aradım bir süre , sonra ben gittim sen geldin hep ters zamanlara düştük :( ondandır

Teşekkkür ediyorum kardeşim benim :bhr: Dün Allah ne verdiyse yedim aşırı yedim :A
Sorarım tabi ver derse veririm sana telini :A

Çok teşekkür ederim kardeşim :bhr: ben geldiğimde senin yokluğunu aradım bir süre , sonra ben gittim sen geldin hep ters zamanlara düştük :( ondandır
Aynen şimdi buralarda olsan iyi olur bende burdayım. :) :)