Forumda 13.Yılım :)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
62,510
Puanı
1,060
Az önce tarihe bakınca farkettim forumda bugün 13.yılım koca 13 yıl ilk defa bir forumda bu kadar uzun süre kaldım..yeri geldi sevindim yeri geldi üzüldüm ama daha çok eğlendim..13 yılın içinde sevenlerde oldu sevmeyenler de oldu dost gören de oldu dost görmeyen oldu yanlış anlayan da oldu kıran da oldu üzen de oldu ama genelde sevildiğimi düşünüyorum.. benim burda tek bir amacım oldu oda eğlenmek foruma geldiğim ilk günden beri kimseye kötü niyet beslemedim kimse hakkında kötü düşünmedim kötü konuşmadım yıllarca forumun en duygusalı bazen sabırlısı seçerek aslında benim nasıl biri olduğumu anladınız siz sen iyi niyetlisin sözünü duymak benim için en güzel şeydi bu forumda..geldiğime hiç pişman olmadım çok güzel arkadaşlıklar kardeşler çok sevdiğim bir abi kazandım iyi ki de gelmişim foruma 13.yılım kutlu olsun:D

Kendime üç yakışıklı armağan ediyorum :love1:
IMG-20250330-WA0030.jpg

1743452641892.jpeg
1743452610276.jpeg

İlla heryerde 78 yaşında olduğunu belli edeceksin laaaa yaşlı moruk seni..

Sana bol Gökberkli, Barışlı rüyalar diliyorum canım.

İyi ki varsın 🌸😘

• Harika
Reactions: Angelica
Vay be dile kolay 13 sene… Forumdaki 13.yılın kutlu olsun ablacım daha nice senelere inşallah :Z @Angelica

Yıldönümünün anlam ve öneminin şerefine bu şarkıyı seçtim, sözler her şeyi anlatıyor :A

• Harika
Nice güzel senelere @Angelica iyi gelmiṣsin foruma. :bhr:

Her üyenin foruma katkısı ve rolü farklıdır, hayatta olduğu gibi. Seveni sevmeyeni düṣünmek için hayat kısa, bunu sende biliyorsun. :)

Forumu Gökberk fotoğrafları ile boğdun aylardır ama senin konunda tabi ki hediyem Gökberkden baṣkası olamaz. :A

gokberk-yildirimin-surpriz-cikisi_1742219745_I7oegN.webp

Nice güzel senelere @Angelica iyi gelmiṣsin foruma. :bhr:

Her üyenin foruma katkısı ve rolü farklıdır, hayatta olduğu gibi. Seveni sevmeyeni düṣünmek için hayat kısa, bunu sende biliyorsun. :)

Forumu Gökberk fotoğrafları ile boğdun aylardır ama senin konunda tabi ki hediyem Gökberkden baṣkası olamaz. :A

Ekli dosyayı görüntüle 133960

:love1:Teşekkür ederim iyi ki gelmişim ayy ne yapayım baksana nasıl karizma nasıl yakışlı paşammm:A
------

Vay be dile kolay 13 sene… Forumdaki 13.yılın kutlu olsun ablacım daha nice senelere inşallah :Z @Angelica

Yıldönümünün anlam ve öneminin şerefine bu şarkıyı seçtim, sözler her şeyi anlatıyor :A

Sağol cnm benim tşk ederim şarkıda çok güzel :D
------

İlla heryerde 78 yaşında olduğunu belli edeceksin laaaa yaşlı moruk seni..

Sana bol Gökberkli, Barışlı rüyalar diliyorum canım.

İyi ki varsın 🌸😘

Nee 78 i abi 80 i geçtim bile :A sağol abilerin en yakışıklısıı:love1:

Tebrikler, Melek abla. Yıllardır sosyal medyada seni tanırım. Hiç kötü bir şey yaptığını görmedim, duymadım da. Bir çok güzel şeyi hak ediyorsun. Umarım güzel bir sene geçirirsin. ❤️

• Harika
Tebrikler, Melek abla. Yıllardır sosyal medyada seni tanırım. Hiç kötü bir şey yaptığını görmedim, duymadım da. Bir çok güzel şeyi hak ediyorsun. Umarım güzel bir sene geçirirsin. ❤️

Canımsın çok teşekkür ederim :love1:

Canım benim daha nice senelere inşallah :love1:
Benim için eski tayfamın en özel isimlerinden birisin. Yerin bende her zaman ayrı.

Seviliyorsun :Z @Angelica

• Harika
Tebrikler abla nice senelere zaman çabuk geçiyor gerçekten önemli olan anı yaşamak