Forumda 10. Yılım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sırf okumak için geldim deydi vlla

Reactions: 12.Adam and Araf
Sende açılan kişilerdensin @Gerekli24 de öyle olacak inş
Şuan sizin eski modunuzdaymısta
Ben çok ciddi değildim aslında hiçbir zaman ama yorum yaparken ciddi moda giriyordum tabii bazen.

@Gerekli24, @Tolstoyevski olma yolunda ilerliyor ama bence onu geçti. Fi tarihinden kalma konuları canlandırıyor. Arada @xdragxx de yapıyor bunu da, o genelde reaksiyon verip geçiyor, o da pek canlandırma sayılmaz.

yorumlarında ciddiyken yanı bize öyle görünmen yeterli önemli olan o zaten
Sonra kendi kendine odanda maymun gibi zıplak oyna istersen haberimiz olmadıktan sonra

Reactions: 12.Adam and Araf
yorumlarında ciddiyken yanı bize öyle görünmen yeterli önemli olan o zaten
Sonra kendi kendine odanda maymun gibi zıplak oyna istersen haberimiz olmadıktan sonra
Ciddi bir konuysa ciddi oluyorum, diğer türlü komik konuysa neden ciddi olayım ki?
Sen ise hiçbir konuda ciddi değildin.

Ciddi bir konuysa ciddi oluyorum, diğer türlü komik konuysa neden ciddi olayım ki?
Sen ise hiçbir konuda ciddi değildin.
Zaten birebir sohbet goygoylarda ciddiye almayın diye bin kere söylüyorduk
Reel hayatta yetmiyormu ciddilik sıkıntılar burada bir terapi gibi yanı çocukların lunaparkı gibi kullanmalarını istedim burayı sadece üyelerin o yönde çabaladım hep

Reactions: Araf
Fotoğraf karesine dikkat: Fok balığı @destere ile sincap @Çiğdem var. Nostalji yaptık yine. Keçiler de sanırım @xemrexxx ile @serhatt'i temsil ediyor.

Normalde bırakmazdı seni ama kaçtı gitti, şimdi yeni bir hayatı vardır artık. Belki evlenmiştir. @serhatt'in hemen ilgisini çekti, aldatma var çünkü, entrika var.
destere yle ilerde 2030 da falan sevimli kahramanların çocukluk veersionları olurdu destereyle benim çocuklar gelir baslarınada üçüncü koyucam kişi olarak @xemrexxx çocuğu gelir çocuk versionlardan devam edilir
@mrt-06 @Maskeli Fedai @MasacRE @serhatt

@xdragxx mesajı görse başlar inkar etmeye...

Araf yoldaşım,hep beraber Nice senelere... yine ansızın çekip gitme..
Kıymetli hediyemi taktim ediyorum.

Reactions: xdragxx and Araf
@xdragxx mesajı görse başlar inkar etmeye...

Araf yoldaşım,hep beraber Nice senelere... yine ansızın çekip gitme..
Kıymetli hediyemi taktim ediyorum.

Teşekkürler, hediye de iyiymiş.

Bir daha çekip gider miyim, zaman gösterecek. Kalırsam da sporlu, dizili filmli günler geçer, özellikle de bu aydan itibaren.

Reactions: 12.Adam
Nice nice 10. yıllara insanın yolu bir şekilde düşüyor işte buralara😉

Reactions: Araf