Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

Aynen farkeden bir şey yok :A
Nereden nereye tabirine o cevap uygundu.

Oruç tutuyorum da, vereceğin tarif alkol içerikliyse hiç almayayım :A
Yasemin çayı gibi düşün dedim yahu niye ben tarif verince hep alkol geliyor akla. vermiyorum :D :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
söylemem artık :D

ben tutmuyorum diye sen tutuyor musun diye sormak yerine farklı biçimde sormuş oldum :D
“Sana oruç tutmuyorsan bir tarif vereyim” cümlen dediğim kapıya çıkıyor :A
Söyle söyle içinde kalmasın. Stresli yoğun günlerim tatilde bile sona ermiyor. Belki işime yarar :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Ahahaha konuya şöyle gireceksin. :F Sağol. Gençlere bıraktık artık bak @Dosi 20'sindeymiş daha. :F
------

Bence herkesten iyi tanımışımdır forumda kaç sene oldu. :Z :A
Gencim iyiyim kendimide severim :A yaşımı nazar etmeyin lütfen :A

Kaç sene oldu olduda sanki bu süreçte hep iletişim mi vardı :A
Öyle diyorsan öyledir :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
İyi ki buradasın dediğim sayılı insanlardan birisin. Hem etkinliklerinle hem de olgun ve renkli kişiliğinle foruma büyük değer kattığına şüphe yok. :bhr: Karşılıklı inadımızdan ötürü ters düştüğümüz anlar olsa da birbirimize nazımızın geçtiğini ve ciddi problemlere dönüşmeyeceğini biliyoruz. :A Umarım nice yıllar boyunca aramızda olmayı sürdürürsün. :Z @Dosi

Hediyelerin:
GbZsX81bMAE1OCm.jpg

• Harika
Reactions: Dosi
İyi ki buradasın dediğim sayılı insanlardan birisin. Hem etkinliklerinle hem de olgun ve renkli kişiliğinle foruma büyük değer kattığına şüphe yok. :bhr: Karşılıklı inadımızdan ötürü ters düştüğümüz anlar olsa da birbirimize nazımızın geçtiğini ve ciddi problemlere dönüşmeyeceğini biliyoruz. :A Umarım nice yıllar boyunca aramızda olmayı sürdürürsün. :Z @Dosi

Hediyelerin:
Ekli dosyayı görüntüle 133723
Hediyeler harika. Bu şarkıyıda pek severim :A

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :bhr: mutlu oldum :bhr:
Forumdaki gelişimime (ilk zamanlarımdan yönetime uzanan süreçte) en büyük şahitlerinden birisin ve en başından beri daima yanımda yer aldın. Bundan dolayıda daha öncede dediğim gibi kredin bende çok.

Senle çok ters düştüğümüz denemez (son 1 senede oluyor gibi ama uzatmıyoruz). Her şey bulunduğu konuda kalıyor çünkü.
Birlikte daha nice senelere inşallah :Z

• Harika
Reactions: Aserat