Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,161
Puanı
1,060

Forumda 10. Yılım ve bu 10 yılda çok şeyler yaşandı. Hem rengimiz değişti zamanla hemde fikirlerimiz/düşüncelerimiz.

Şu yazının üzerinden bile 3 sene geçmiş. Zaman su gibi akıp geçiyor.

Birlikte daha nice senelere…

Sevgili saygideger Adminim @Dosi iyi ki varsin forumda, tüm emeklerin ve katkilarin icin tesekkür

Nice 90 binlere, nice senelere

Klasik ama özel hediyemi veriyorum yine

Reactions: Dosi
Sevgili saygideger Adminim @Dosi iyi ki varsin forumda, tüm emeklerin ve katkilarin icin tesekkür

Nice 90 binlere, nice senelere

Klasik ama özel hediyemi veriyorum yine

Teşekkür ederim. Hediyem kesinlikle çok anlamlı bir hediye. Forumdaki dönüm noktamı bugünlere gelmemesi simgeleyen bir şarkı olurlar kendileri
tabiki senin vesilenle hayatıma girdi bu şarkı

Daha birlikte nice senelere inşallah

Reactions: Yakamoz-Asi
Konuya bakıp kaçamazsın @xemrexxx

Güzel bir hediye bırak hayatında ilk kez

Reactions: xemrexxx
Tebrikler nice seneleri mesajları daha görmek dileğiyle. Her döndüğümde forumda olan nadir kişilerdensin.
Mümkün olduğunca herkese yardımcı ve iyi bir iletişimin olduğunu düşünüyorum. Forumda bulunduğun yeri kesinlikle hak ediyorsun

@Dosi tebrik ederim nice nice yıllara nice mesajlara cnm benim iyi ki gelmişin foruma iyi varsın dostum 😍
sana Gökberkin sesinden Zeynebim türküsünü armağan ediyorum beğenirsiniz inşAllah sesini

Doksan bininci kulübün hayırlı uğurlu olsun. Hareketli mesajında da adım adım zirveye yerleşmişsin. Kucak dolusu tebrikler. Gemiyi terketmeyen kaptan.

Nice nice yıllara @Dosi büyük emek 90k mesaj ve 10 yıl. Daha uzun yıllar burada görmek dileğiyle

------

Bu arada 90k mesaj ve 10 Mart aynı gün için ayarlamış olduğunu biliyorum ama kanitlayamam

Sevgili arkadaşım, saygıdeğer admin hanım @Dosi tebrik ederim daha nice senelere ve mesajlara inşallah
Dile kolay 10 sene ve 90.000 mesaj, ne emekler, ne yaşanmışlıklar var…

Hediye olarak bu şarkıyı seçtim, umarım beğenirsin

Teşekkür ederim. Kolay kolay meydanı @xemrexxx ’e bırakmayacağım
(xemrexxx hediyem ve reaksiyonum gelmezse sana çok kötü etki tepki yolda bilesin
)
@Dosi tebrik ederim nice nice yıllara nice mesajlara cnm benim iyi ki gelmişin foruma iyi varsın dostum 😍
sana Gökberkin sesinden Zeynebim türküsünü armağan ediyorum beğenirsiniz inşAllah sesini

Gökberk’inden kurtuluş yok desene
eve gidince dinlerim

Nice nice yıllara @Dosi büyük emek 90k mesaj ve 10 yıl. Daha uzun yıllar burada görmek dileğiyle

------

Bu arada 90k mesaj ve 10 Mart aynı gün için ayarlamış olduğunu biliyorum ama kanitlayamam
teşekkürler

Tabiki, ben ikide bir kutlama konusu açacağıma özellikle uğraşarak denk getirdim
post kasma yerine mesaj azalttım desem yeridir
kendimi çok frenlediğimde oldu
arada böyle denk geliyor

------

Doksan bininci kulübün hayırlı uğurlu olsun. Hareketli mesajında da adım adım zirveye yerleşmişsin. Kucak dolusu tebrikler. Gemiyi terketmeyen kaptan.

Hareketli mesaj derken? Anlamadım

------

Tebrik ederim @Dosi
Nice güzel yıllara
Teşekkürler. Darısı başına

------

Teşekkürler. Sende bir ışık görüyordum ama bunu söndürmek için çabalamaktasın. Yeniden spor bölümümde görürüz umarım (bu arada konuyu gör
)

İftardan sonra düşünürüm aç karna çalışmıyor şu an kafam son 1 saatteyiz

Teşekkür ederim. Gün içinde konunu uplatırız yeniden

Yaşanmışlıkların büyük bir bölümünde sende varsın. Arkadaşlar sağolsun

Hediyemi eve gidince dinleyip yorumlarım

------

İftardan sonra düşünürüm aç karna çalışmıyor şu an kafam son 1 saatteyiz
Konuyu hallet bari

Kafan iyi şeylere çalışmaz normalde. Bu kez ramazan etkisi ile senden bonkörlük beklerim

Reactions: Bully
Olur uplatalım

Yaşanmışlıklarının büyük bir bölümünde olmama sevindim

Dinle yorumla bakalım

Ben senden önce eve geldim
İşten erken çıktım

Olur uplatalım

Yaşanmışlıklarının büyük bir bölümünde olmama sevindim

Dinle yorumla bakalım

Ben senden önce eve geldim
İşten erken çıktım
Benim saatim böyle malum. Saatler 1 saat ileri alınınca belki senden önce eve gideceğim zamanlar olur

Yalnız yaşanmışlıklar çok iyi değildi (arkadaşların dahil olduğu kısım en azından
)
------

@Damien Duff

Bakalım

İyi olan ‘küçük bir kısım’ için harika atmıştım ben de zaten

Ramazan’da çok trafik olduğu için nöbetleşe erken çıkıyoruz odada
Bugün sıra bendeydi

Bakalım

İyi olan ‘küçük bir kısım’ için harika atmıştım ben de zaten

Ramazan’da çok trafik olduğu için nöbetleşe erken çıkıyoruz odada
Bugün sıra bendeydi
Benim iş arkadaşlarım ben geç bitirirken erken giderler. Onlar geç bitirince erken git demiyorlar. Hainler

Daha eve gidip yemekle uğraşacağım. Anca yeştiririm gibi

Benim iş arkadaşlarım ben geç bitirirken erken giderler. Onlar geç bitirince erken git demiyorlar. Hainler

Daha eve gidip yemekle uğraşacağım. Anca yeştiririm gibi
Tam hainlermiş
Sen de tatilini yapmalısın artık, ne halleri varsa görsünler

Daha yemek de yapacan demek bakalım, kolay gelsin. Bizim de iftar saati gelmek üzere

Reactions: 12.Adam and Dosi