Forumda 1. Yılım!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,550
Puanı
1,061
609-TEBRKL-1.GIF

Bugün foruma üye olmamın 1. yıldönümü. 23 Ağustos 2014'te üye olduğum forumdaki ilk mesajımı ise 1 Eylül'de yazdım. O günden bugüne kadar çok yol kat ettim. Burası diğer forumlara göre daha modern ve samimi görünüyordu, kaldı ki yanılmadım.

Arada tartışma yaşadıklarım oldu tabii, ama forumdaki çoğu üyeyle kısa zamanda iyi anlaşmaya başladık. Bunu Ekim ayının En Favori Üye'si olmam ve ardından da Favori Üye rütbesine erişmem takip etti. Konularım ve yorumlarım çoğu üye tarafından kaliteli bulunduğu için Editörlük için başvurdum ve 1 Aralık'ta da benim için yepyeni bir dönem başladı.

Haberleriyle olsun, konu ve yorumlarıyla olsun; kısa zamanda vazgeçilmezim oldu FavoriForumum (yeni adıyla Fav10.net). Güzel ve eğlenceli anların yanı sıra can sıkıcı zamanlar da olmuştu, ama genel olarak çok memnunum bu durumdan. Aradan geçen 1 yıl boyunca foruma katkı sağlayabildiysem ne mutlu. İlk senemi sizlerle birlikte tamamladım, umarım 2, 3 ve daha sonrasında da bir arada oluruz.

Neyse, daha fazla uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum, ama iyi ki üye olmuşum foruma. Bugüne kadar destek verenlere çok teşekkür ederim. :bhr:

İşte birbirinden güzel hediyelerim (Sizden de bir şeyler beklerim tabii) :X
1422259656356.jpg

5465f3bbcf45af152cf41a99.jpg

REYMAAZZ.jpg

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Forumdaki 1 . yılın kutlu olsun ne kadar beni sevmesen de :A

Neyse hediyelerini vereyim :D

gunesin-kizlari-3.-bolumde-ali-selinden-intikam-alacak.jpg

55958c0eac1fe30b0c70584a.jpg