10 Aralık 2013, forumda kaydolmuşum. Zaman ne kadar çabuk geçmiş ve bugün forumda 1. yılım dolmuş.
Aslında kaydolduğum zamanlar sadece foruma gelip ayda yılda bir mesaj yazıp çıkıyordum. Haziran ayında Survıvor konusu ile foruma geldim. @Bully saolsun onun sayesinde şuanda bu konumdayım. Haziran ayından Eylül ayında favori üye olmak için çalıştım ve 5 Eylül'de favori üye oldum. Sonrası kolay oldu zaten. Öyle konu aç, foruma gir çık derken editör olmuşum. Editör olurkende beni @Ahmad ve @mrt-06 saolsun hiçbir zaman yardımlarını esirgemediler. 1 Aralık 2014'de de editör oldum. Kısaca forumda ki 1. yılımı özetledim.
İyi ki gelmişim aranıza, iyiki bu forumdayım.
Herkes beni Kanal D fanı bilir, aslında değilim ama hediyemi vermeden geçmeyeceğim.
Aslında kaydolduğum zamanlar sadece foruma gelip ayda yılda bir mesaj yazıp çıkıyordum. Haziran ayında Survıvor konusu ile foruma geldim. @Bully saolsun onun sayesinde şuanda bu konumdayım. Haziran ayından Eylül ayında favori üye olmak için çalıştım ve 5 Eylül'de favori üye oldum. Sonrası kolay oldu zaten. Öyle konu aç, foruma gir çık derken editör olmuşum. Editör olurkende beni @Ahmad ve @mrt-06 saolsun hiçbir zaman yardımlarını esirgemediler.
İyi ki gelmişim aranıza, iyiki bu forumdayım.
Herkes beni Kanal D fanı bilir, aslında değilim ama hediyemi vermeden geçmeyeceğim.