Forumda 1. Yılım!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
10 Aralık 2013, forumda kaydolmuşum. Zaman ne kadar çabuk geçmiş ve bugün forumda 1. yılım dolmuş.

Aslında kaydolduğum zamanlar sadece foruma gelip ayda yılda bir mesaj yazıp çıkıyordum. Haziran ayında Survıvor konusu ile foruma geldim. @Bully saolsun onun sayesinde şuanda bu konumdayım. Haziran ayından Eylül ayında favori üye olmak için çalıştım ve 5 Eylül'de favori üye oldum. Sonrası kolay oldu zaten. Öyle konu aç, foruma gir çık derken editör olmuşum. Editör olurkende beni @Ahmad ve @mrt-06 saolsun hiçbir zaman yardımlarını esirgemediler.
1 Aralık 2014'de de editör oldum. Kısaca forumda ki 1. yılımı özetledim.

İyi ki gelmişim aranıza, iyiki bu forumdayım.

Herkes beni Kanal D fanı bilir, aslında değilim ama hediyemi vermeden geçmeyeceğim.

çok tebrikler cnm 😉😉😉
favori olman için en çok ben çabalamısımdır bence elimden gelse favoriliğimi sana vericektim yanı oyüzden benima dmdan bahsetmemene üzüldüm 🙁🙁🙁

bu arada 9 eylülde kayıt olmuşsun dün yanı

Tebrikler,hayırlı olsun.
Teşekkür ederim

Öyle aslında ama ana temadan bahsettim.

Teşekkür ederim.

10 Aralık 2013 yazıyor bu arada.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim iyi ki seni Survivor konusuna çağırmışım. Sonra çok güzel bir dostluğumuz başladı zaten.

Daha hep birlikte nice yıllarımız olacak inşallah, seviliyorsun.

Bende de 10 Aralık yazıyor.

Neyse ne işte 1 yıl olmuş.
hayırrr cnm dün 1 yıl olmmustu bugün kutlayamazsın bugünden itibaren 2.yıl için beklemen gerekiyor sen 1.yılı ka.çırdın malesef şimdi 1 yıl daha bekle kutlamak için

Daha uzun yıllar forumda birlikte vakit geçiririz umarım
Kutlu olsun 1. yılın