Forumda 1. Yılım!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
10 Aralık 2013, forumda kaydolmuşum. Zaman ne kadar çabuk geçmiş ve bugün forumda 1. yılım dolmuş. :bhr:

Aslında kaydolduğum zamanlar sadece foruma gelip ayda yılda bir mesaj yazıp çıkıyordum. Haziran ayında Survıvor konusu ile foruma geldim. @Bully saolsun onun sayesinde şuanda bu konumdayım. Haziran ayından Eylül ayında favori üye olmak için çalıştım ve 5 Eylül'de favori üye oldum. Sonrası kolay oldu zaten. Öyle konu aç, foruma gir çık derken editör olmuşum. Editör olurkende beni @Ahmad ve @mrt-06 saolsun hiçbir zaman yardımlarını esirgemediler. :bhr: 1 Aralık 2014'de de editör oldum. Kısaca forumda ki 1. yılımı özetledim. :bhr:

İyi ki gelmişim aranıza, iyiki bu forumdayım. :bhr:

Herkes beni Kanal D fanı bilir, aslında değilim ama hediyemi vermeden geçmeyeceğim. :D
kanal_d_haber.jpg

çok tebrikler cnm 😉😉😉
favori olman için en çok ben çabalamısımdır bence elimden gelse favoriliğimi sana vericektim yanı oyüzden benima dmdan bahsetmemene üzüldüm 🙁🙁🙁

bu arada 9 eylülde kayıt olmuşsun dün yanı :F:F:F

Tebrikler,hayırlı olsun.:)
Teşekkür ederim :)

çok tebrikler cnm 😉😉😉
favori olman için en çok ben çabalamısımdır bence elimden gelse favoriliğimi sana vericektim yanı oyüzden benima dmdan bahsetmemene üzüldüm 🙁🙁🙁

bu arada 9 eylülde kayıt olmuşsun dün yanı :F:F:F
Öyle aslında ama ana temadan bahsettim. :D
Teşekkür ederim. :bhr:
10 Aralık 2013 yazıyor bu arada. :F

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim iyi ki seni Survivor konusuna çağırmışım. Sonra çok güzel bir dostluğumuz başladı zaten.

Daha hep birlikte nice yıllarımız olacak inşallah, seviliyorsun. :D