Bir bomba patlatayım dedim.
Bir bomba patlatayım dedim.
En alttaki resimdeki sahisi diyolar kim o 😱aaa ben başka resim görmedim dur bakıyım
Konuyu tam okumadığın belliaaa ben başka resim görmedim dur bakıyım
Ee ben boşa konuşmam aga.Bomba süper oldu yalnız
şimdi gördüm senin fotonu görmemiştim az önce 🙂🙂Bir bomba patlatayım dedim.
Sürprizin foto olacağını tahmin edemedim yalnızEe ben boşa konuşmam aga.
son resme bakmamısımKonuyu tam okumadığın belli
bulluymus şimdi gördüm bende 🙂🙂En alttaki resimdeki sahisi diyolar kim o 😱
Hava atmak istemedim foruma şimdi sevmem öyle şeyleri.şimdi gördüm senin fotonu görmemiştim az önce 🙂🙂
vucut geliştirmekten bahsediyorsunuz ama yüz resmi koymuşsunuz oldumu şimdi @Harunnn60 neden vucut resminden çekmiyorsun @Bully un
teşekkürler
son resme bakmamısım
bulluymus şimdi gördüm bende 🙂🙂
Aa vücudu nerde bullynin 😱Hava atmak istemedim foruma şimdi sevmem öyle şeyleri.
olmazz çıkk meydana çabukk ben merak ettimHava atmak istemedim foruma şimdi sevmem öyle şeyleri.
çok beğendin galibaolmazz çıkk meydana çabukk ben merak ettim
şaşırmışsındırSürprizin foto olacağını tahmin edemedim yalnız
vucut geliştirmekten bahsetmişşiniz ama o yönde birşey göstermemesi olmuyor bence nasıl anlıcaz biz 🙂🙂çok beğendin galiba
çok beğendin galiba
şaşırmışsındır
Sonuna kadar katiliyorum sen git o kadar vücudu guzel de ama yüzünü göster kas gösterip göz cikarmak gibi buvucut geliştirmekten bahsetmişşiniz ama o yönde birşey göstermemesi olmuyor bence nasıl anlıcaz biz 🙂🙂
@Bully özelden göstervucut geliştirmekten bahsetmişşiniz ama o yönde birşey göstermemesi olmuyor bence nasıl anlıcaz biz 🙂🙂
Forumda olmaz şimdi öyle vücut gösterileri.vucut geliştirmekten bahsetmişşiniz ama o yönde birşey göstermemesi olmuyor bence nasıl anlıcaz biz 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?