Gece mi? Sence ben sana yine güvene bilir miyim?Geceye doğru fokurdarız. Telafi etmem lazım.Kaan 01 oldu mu iptal zaten.
Gece mi? Sence ben sana yine güvene bilir miyim?Geceye doğru fokurdarız. Telafi etmem lazım.Kaan 01 oldu mu iptal zaten.
Geceye doğru fokurdarız. Telafi etmem lazım.Kaan 01 oldu mu iptal zaten.
Söz vermeyin, plan yapmayın. Akışına bırakın. Olursa olur, olmazsa olmaz. En doğrusu bu
Ben şimdi ineceğim. Evde yazarım. Bir detay yakaladım çıtlatırımSöz vermeyin, plan yapmayın. Akışına bırakın. Olursa olur, olmazsa olmaz. En doğrusu bu![]()
Ark lar oluyor , olmasa gelirdim. Sizin saat ile 23 e doğru yolcu ediyorum yattım ettim diyene kadar 23.30 u buluyor.
Güvensizliğim den mi? Neyden ?
Bu akşam yalnızım ben yani bana her saat uygunArk lar oluyor , olmasa gelirdim. Sizin saat ile 23 e doğru yolcu ediyorum yattım ettim diyene kadar 23.30 u buluyor.
------
Güvensizliğim den mi? Neyden ?
Evde kimse kalmadı mı? Demek herkes bir yerlere gitti.Koca evin tadını çıkarmak sana kaldı. Mis gibi.Bu akşam yalnızım ben yani bana her saat uygungelirsen gelirsin, gelmezsen gelmezsin bu kadar basit
![]()
Herkes bir yerlere gitti. Ben dün hasta olmasaydım bende bir şeyler yapacaktım ama olmadı.Evde kimse kalmadı mı? Demek herkes bir yerlere gitti.Koca evin tadını çıkarmak sana kaldı. Mis gibi.![]()
Toplam kaç kişi yaşıyorsunuz? Yeğen filan diyorsun aklıma takılıyor.Herkes bir yerlere gitti. Ben dün hasta olmasaydım bende bir şeyler yapacaktım ama olmadı.
Bende yarına komple yoğun olacağım![]()