Gözlük camında avatardaki kızın yine kendisi var Mobildeyken zoom yapıp bakabilirsinGözlük var ya orda küçük ayrıntı var gözlük camindaki sensin herhalde genelde öyle yapıyorlar merak güzel uyandırmak için
Gözlük camında avatardaki kızın yine kendisi var Mobildeyken zoom yapıp bakabilirsinGözlük var ya orda küçük ayrıntı var gözlük camindaki sensin herhalde genelde öyle yapıyorlar merak güzel uyandırmak için
Nasıl kendisi. Kesin photoshopludur amaGözlük camında avatardaki kızın yine kendisi var Mobildeyken zoom yapıp bakabilirsin
ayranı sek içmiyorum o yüzden ayranla birlikte ayaktayken aynı anda selfi çekmem imkansızGözlük var ya orda küçük ayrıntı var gözlük camindaki sensin herhalde genelde öyle yapıyorlar merak güzel uyandırmak için
------
Elinde ayran niye yok
Zaten bu bir çizim yahuNasıl kendisi. Kesin photoshopludur ama
Ben avatarımı totem uğrunaZaten bu bir çizim yahu
Birinin fotoğrafı değil yani
Şimdi sen boyleysen yanakların sıkmalık yaniayranı sek içmiyorum o yüzden ayranla birlikte ayaktayken aynı anda selfi çekmem imkansız
Birisinin resmidir ama bence. Hayal ürünüyse hayal ürünü yazmalı burda hayal kırıklığına uğrayan olur. Neyse takıldım sadece şimdi alınıp değiştirme güzel avatarın.Zaten bu bir çizim yahu
Birinin fotoğrafı değil yani