Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Bu arada büyük kazayı yeni gördüm. Zhou'ya büyük geçmiş olsun. Son haftalarda büyük övgüler almaya başlamıştı nazar değdi. Korkunç ötesi bir kaza ve hiçbir suçu yok aslında tamamen Russell'ın hatası. Olabilir tabii böyle şeyler, alınan önlemlerin işe yaraması ve ciddi hasar olmadan bu durumun atlatılması sevindirici.

Bu sezon Mercedes'e büyü falan yapmışlar herhalde, Hamilton abim tam uçuyordu yine hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu. :A Neyse önce sprint ardından da yarışta yukarıya tırmanışlarını izlemek zevkli olacaktır. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bu sezon Mercedes'e büyü falan yapmışlar herhalde, Hamilton abim tam uçuyordu yine hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu. :A Neyse önce sprint ardından da yarışta yukarıya tırmanışlarını izlemek zevkli olacaktır. :A
Zevksiz geldi gene. :A

Mick'in puanı son iki turda kaçırması üzdü ama Hamilton'a yaptığı efsane savunmayla bugüne kadarki geleceğe dair en çok umut vaat ettiği sürüşlerinden birini gerçekleştirdi. :Z

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu Ferrari’nin mühendisleri hangi fakülteden mezun acaba? Cidden çok merak ettim. Her yarışta motorlardan biri elde kalıyor. Adamlar iki yıldır bu sezon için çalışıyor ama bir türlü dayanıklılık sağlayamadılar.