Uff hayalimTrajikomik bir durum ya.En iyisi bu takımı tamamen salmak. Şu Hamilton abimin arabasını düzeltsinler de kaliteli bir Mercedes-Red Bull rekabeti izleyelim.
Uff hayalimTrajikomik bir durum ya.En iyisi bu takımı tamamen salmak. Şu Hamilton abimin arabasını düzeltsinler de kaliteli bir Mercedes-Red Bull rekabeti izleyelim.
Adamın arabası geçen hafta azıcık düzeldi hemen heyecanlandırdı bizi, yarışa hareket getirdi.Uff hayalim
En güzeli Russell ve Leclerc'le birlikte 4lü savaş ama o zor. Seneye inşallahAdamın arabası geçen hafta azıcık düzeldi hemen heyecanlandırdı bizi, yarışa hareket getirdi.Tamamen rekabetçi bir araçla neler olur neler. Toto-Horner, Hamilton-Verstappen rekabetlerini istiyorum. Kan istiyorum, kaos istiyorum, vahşet istiyorum.
Russell dünyanın en rahat adamı bu sene ya, ön grup ile arkadaki grup arasında aksiyona girmeden araba sürüyor.En güzeli Russell ve Leclerc'le birlikte 4lü savaş ama o zor. Seneye inşallah
Bu adam Ferrari saflarında değil miydi sayın admin?Hayırlısıyla Red Bull 1-2'yi de elde edelim bir sonraki yarışta
Yalnız bir önceki yarışı da Perez Kazansa Ver 118 Per 117 Lec 116 olacaktı 😱
Ekli dosyayı görüntüle 117624
Her hafta farklı saflarda kendileri…
Ruh halime göre değişiyor. Son 1 aydır Red Bullcuyum
Hemen yoldaşımız olmalı,hainlik kıvamına gelmiş.Ruh halime göre değişiyor. Son 1 aydır Red Bullcuyum
Mercedes hızlansın hemen Mercedesci olcam, onu bekliyorum
Benim sevdiğim 1-2 adam vardır onlar dışında kimseyi sürekli desteklemem. Duruma göre değişirHemen yoldaşımız olmalı,hainlik kıvamına gelmiş.
Tıpatıp uyuyor işte.HainsinBenim sevdiğim 1-2 adam vardır onlar dışında kimseyi sürekli desteklemem. Duruma göre değişir
Ferrari de o pek önemli olmayanlardan biri. Dönem dönem desteklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?