Uff hayalimTrajikomik bir durum ya.En iyisi bu takımı tamamen salmak. Şu Hamilton abimin arabasını düzeltsinler de kaliteli bir Mercedes-Red Bull rekabeti izleyelim.
![]()
Uff hayalimTrajikomik bir durum ya.En iyisi bu takımı tamamen salmak. Şu Hamilton abimin arabasını düzeltsinler de kaliteli bir Mercedes-Red Bull rekabeti izleyelim.
![]()
Adamın arabası geçen hafta azıcık düzeldi hemen heyecanlandırdı bizi, yarışa hareket getirdi.Uff hayalim![]()
En güzeli Russell ve Leclerc'le birlikte 4lü savaş ama o zor. Seneye inşallahAdamın arabası geçen hafta azıcık düzeldi hemen heyecanlandırdı bizi, yarışa hareket getirdi.Tamamen rekabetçi bir araçla neler olur neler. Toto-Horner, Hamilton-Verstappen rekabetlerini istiyorum. Kan istiyorum, kaos istiyorum, vahşet istiyorum.
![]()
Russell dünyanın en rahat adamı bu sene ya, ön grup ile arkadaki grup arasında aksiyona girmeden araba sürüyor.En güzeli Russell ve Leclerc'le birlikte 4lü savaş ama o zor. Seneye inşallah![]()
Bu adam Ferrari saflarında değil miydi sayın admin?Hayırlısıyla Red Bull 1-2'yi de elde edelim bir sonraki yarışta
Yalnız bir önceki yarışı da Perez Kazansa Ver 118 Per 117 Lec 116 olacaktı 😱
Ekli dosyayı görüntüle 117624
Her hafta farklı saflarda kendileri…
Ruh halime göre değişiyor. Son 1 aydır Red Bullcuyum
Hemen yoldaşımız olmalı,hainlik kıvamına gelmiş.Ruh halime göre değişiyor. Son 1 aydır Red Bullcuyum
Mercedes hızlansın hemen Mercedesci olcam, onu bekliyorum![]()
Benim sevdiğim 1-2 adam vardır onlar dışında kimseyi sürekli desteklemem. Duruma göre değişirHemen yoldaşımız olmalı,hainlik kıvamına gelmiş.![]()
Tıpatıp uyuyor işte.HainsinBenim sevdiğim 1-2 adam vardır onlar dışında kimseyi sürekli desteklemem. Duruma göre değişir
Ferrari de o pek önemli olmayanlardan biri. Dönem dönem desteklerim![]()