bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,491
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yarıda kalan filmim falan yoktu bu kez, cipsimi hazırlamış bekliyordum, lütfen başlasın hemen.
Yağmur iyidir sayın admin.Yarıda kalan filmim falan yoktu bu kez, cipsimi hazırlamış bekliyordum, lütfen başlasın hemen.
Yağmur iyi de yarış olmadıktan sonra anlamı yok.Yağmur iyidir sayın admin.
O değil de hava koşullarından ötürü Kicktipp tahmin süresi uzamış herhalde, bunu fark edip onları hallettim fırsattan istifade.Yağmur iyi de yarış olmadıktan sonra anlamı yok.
Toto, Sen tahmin yapar mıydın?O değil de hava koşullarından ötürü Kicktipp tahmin süresi uzamış herhalde, bunu fark edip onları hallettim fırsattan istifade.Çok sürprizli tahminlerde bulundum ama olsun.
Leclerc, arabadan inip Schumi gibi dalsa anca kendine gelir.Kötü gidiyor yarış, pek keyif alamadım açıkçası. Yağmurlu bir Monaco yarışından beklentim çok daha büyüktü, sarı bayrakların hızına yetişemiyoruz.
Takımlar veya pilotlar ile alakalı söyleyebileceğim tek şey Ferrari ile alakalı. Formula 1'in en köklü takımlarından birinin bu kadar kötü strateji yapması kabul edilemez, uzun yıllardır bu derecede rekabetçi bir sezonun içerisinde bulunmadıkları için tecrübesizliklerini anlayabiliyorum -hoş Binotto takım patronluğu konusunda gelecek adına da hiç ışık vermiyor- ama bu kadar da saçmalanmaz.
Battaniyeleri kaldırınca hard lastiklerini görünce şöyle bir güldüm Ferrari'nin haline içten içtenKötü gidiyor yarış, pek keyif alamadım açıkçası. Yağmurlu bir Monaco yarışından beklentim çok daha büyüktü, sarı bayrakların hızına yetişemiyoruz.
Takımlar veya pilotlar ile alakalı söyleyebileceğim tek şey Ferrari ile alakalı. Formula 1'in en köklü takımlarından birinin bu kadar kötü strateji yapması kabul edilemez, uzun yıllardır bu derecede rekabetçi bir sezonun içerisinde bulunmadıkları için tecrübesizliklerini anlayabiliyorum -hoş Binotto takım patronluğu konusunda gelecek adına da hiç ışık vermiyor- ama bu kadar da saçmalanmaz.
Trajikomik bir durum ya.Battaniyeleri kaldırınca hard lastiklerini görünce şöyle bir güldüm Ferrari'nin haline içten içten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?