Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Yağmur, kaos, aksiyon vb. faktörler iyidir de başlatın artık şu yarışı kardeşim.

Reactions: 12.Adam
Umarım Monako yarışı yarışın başlamasını beklerken olduğundan daha da sıkıcı olmaz

Şu yayınları iyileştirmeleri lazım pek çok şeyi kaçırıyoruz. Magnussen’e ne oldu göremedik.

Sarı bayrak çıkıyor niye çıkıyor göremiyoruz…

Reactions: Sherlock
Kötü gidiyor yarış, pek keyif alamadım açıkçası. Yağmurlu bir Monaco yarışından beklentim çok daha büyüktü, sarı bayrakların hızına yetişemiyoruz.

Takımlar veya pilotlar ile alakalı söyleyebileceğim tek şey Ferrari ile alakalı. Formula 1'in en köklü takımlarından birinin bu kadar kötü strateji yapması kabul edilemez, uzun yıllardır bu derecede rekabetçi bir sezonun içerisinde bulunmadıkları için tecrübesizliklerini anlayabiliyorum -hoş Binotto takım patronluğu konusunda gelecek adına da hiç ışık vermiyor- ama bu kadar da saçmalanmaz.

Reactions: bazinga and 12.Adam
Leclerc, arabadan inip Schumi gibi dalsa anca kendine gelir.

Battaniyeleri kaldırınca hard lastiklerini görünce şöyle bir güldüm Ferrari'nin haline içten içten

Battaniyeleri kaldırınca hard lastiklerini görünce şöyle bir güldüm Ferrari'nin haline içten içten
Trajikomik bir durum ya.
En iyisi bu takımı tamamen salmak. Şu Hamilton abimin arabasını düzeltsinler de kaliteli bir Mercedes-Red Bull rekabeti izleyelim.

Reactions: 12.Adam and XanTier