Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Yeni izledim Sprint'i. Verstappen abim Ferrari'ye haddini bildirmiş 💪

Reactions: bazinga
Leclerc kendi kendine haddini bildirdi

Hamilton öyle böyle ağlamayacak. Haftaya Russell'ın aracı yavaşlatılmasını talep eder fsjkdsjfjk.

Leclerc bütün hafta o dönüşte sıkıntı yaşadı en sonunda spin atmayı başardı. Bu sezon en ufak hataya yer yok. Zevkli bir sezon olacak.

Tifosi karşısında mahçup olmak istemediler ve içine ettiler bazen böyle 3 sırayı kabul etmek kötü değil özellikle 40 puan öndeyken ama her zaman italya yarışlarında kendilerini fazla kaptırıyorlar umarım pahalıya patlamaz.

Bu haftayı sıralama turları hariç takip edemedim maalesef.

Mick'in 10. sıradan başlamasına rağmen yine puan alamayışı üzdü. Artık puanı alması lazım. Puan alamadığı her hafta üzerindeki baskı artıyor.

Red Bull, bu haftayla birlikte yarışa ortak olmuş gözüküyor. Red Bull geçen seneden sıkı şampiyonluk mücadelesine alışık. Ferrari'nin işi düşündüğümüz kadar olmayacak anlaşılan.

Hamilton'ın Verstappen'den tur yiyişini izleyememek üzdü.
GOAT reyis bu sezonun en formsuzlarından Gasly'yi bile geçememiş.
Aynı esnada Russell ise şov yapıp podyum kovalamış. Russell'ı da sevmiyorum ama Hamilton'ı rezil etmesi için destekliyoruz kendisini.

McLaren iki haftadır harikalar yaratıyor. İlk iki yarışla son 3'te kalacak gibi gözüken takım bir anda uçuşa geçti. Mercedes de toparlayacaktır er ya da geç. Ferrari ve Red Bull inşallah bu kayıplarını aramaz.

Checo'ya oradan yeni sözleşme rica ediyoruz artık.

Reactions: 12.Adam

Reactions: 12.Adam
Redbull ve Ferrari nin hiç şansı yok mu?

Haas bu haftayı da 0 puanla geçecek gibi.

Üst sıralar sürprize açık bakalım neler olacak… Russell’ın havlu atması iyi oldu.

1 ve 2'yi aldık. Bottas eski takım arkadaşının hatrına başlangıçta Perez'e arkadan dalarsa ortalık karışır ve bizim işimize gelir...

Verstappen yine arabayı bozdu...

İmola'da Ferrari favori gözüyle bakılıyordu RedBull 1-2 ile ayrıldı bu hafta da herkes RedBull favori diyordu tam tersi çıktı