Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Lewis mi, Charles mi?
😡

images (16).jpeg

• Sinir Bozucu
Reactions: 12.Adam
Hamilton balı yine devrede. Red Bull üzdü, Ferrari zaferine bile doğru düzgün sevinemedik. Bari Perez kalsaydı. :(

Magnussen #5, Schumacher #11. Keşke 1 sıra daha tırmanabilseydi Mick, o da olmadı. :A Yine de müthiş başlangıç. Hele ki Ocon'la ilk turdaki o korkunç çarpışmasını düşününce...

Zhou günün sürpriz yıldızı bence. İlk yarışında #10 müthiş başarı. Yeteneksiz paralı pilot olarak bakıyorduk ama o kadar yeteneksiz değil anlaşılan. :A

Öyle bir linkten yarışı izledim ki Ferrari 1-2 bitirdi. Red Bull'u da son anda halıya sarmışlar. Deli dehşet bir sezon olacak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Hollanda'nın tenha sokaklarında hobi niyetine portakal satması gereken bir adama cillop gibi arabayı verirsen böyle rezil eder seni. Galaxy S3 mü lan bu niye bataryası bitsin? Hamilton o kadar winner bir adam ki önce Verstappen'in enerjisini bitirdi, sonra da Perez'in dibinde dolanıp onun paniklemesini sağladı.

Ferrari + Hamilton podyumu muazzam.

Son düzenleme:
İlk 6'da 4 Ferrari motoru var resmen. :Z

Leclerc ve Verstappen arasındaki orta turlardaki zirve yarışı muazzamdı. Umarım bu tip çekişmeleri sezon içinde sık sık görürüz. Yalnız bir çarpışacaklar ve aralarından Hamilton geçecek diye ödüm kopmadı değil. :A

McLaren'ler korkunç çökmüşler. Ricciardo'ya yine takım değiştirme yolu gözüktü. :A Norris'e yazık oldu. En parlak dönemini geçiriyor derken alt sıra pilotuna dönüşecek gibi takım ciddi olarak toparlanmazsa...