Beni hala hatırlıyor olman sevindiriciFerrari'mize ucundan da olsa bir Schumacher dahil olmuş oldu tekrardan, winner günlerimize geri döneceğimizin bir başka göstergesidir bu.
@bazinga @HeisenBerg @BARON男爵 @12.Adam @mesmeso
Unutmamıştım ki.Beni hala hatırlıyor olman sevindirici
Süper gelişme, bir yarış bile olsa Ferrari'de izlemek süper olur. İnşallah Günter abim bu sene iyi bir araba yaptırtmıştır da Mick'in Haas'ta puan aldığı yarışlar da görürüz.Ferrari'mize ucundan da olsa bir Schumacher dahil olmuş oldu tekrardan, winner günlerimize geri döneceğimizin bir başka göstergesidir bu.
Cidden öyle, hem Ferrari'nin arabası her türlü Haas'tan daha iyi. Güzel bir araçla da performansını görmüş oluruz bir haftalığına da olsa Mick evladımızın. Günter abim ne yazık ki hiç güven vermiyor, Drive to Survive belgeselinde kaza yapan araçlarına üzülürken görürüz kendisini yine muhtemelen.Süper gelişme, bir yarış bile olsa Ferrari'de izlemek süper olur. İnşallah Günter abim bu sene iyi bir araba yaptırtmıştır da Mick'in Haas'ta puan aldığı yarışlar da görürüz.
Bu arada Giovanazzi de bir diğer reserve driver olmuş.
Ferrari'nin motorunun çıkışa geçmesi Haas'a da iyi gelir diye umuyorum bir miktar. Fakat tabii takımlar sıralamasında 9. bile olmaları zor. Sadece araç olarak değil iki çaylakla da işleri zor.Cidden öyle, hem Ferrari'nin arabası her türlü Haas'tan daha iyi. Güzel bir araçla da performansını görmüş oluruz bir haftalığına da olsa Mick evladımızın. Günter abim ne yazık ki hiç güven vermiyor, Drive to Survive belgeselinde kaza yapan araçlarına üzülürken görürüz kendisini yine muhtemelen.
Giovinazzi'yi bu saatten sonra zor görürüz gibi.
Jean Todt'ta geri dönerse tamam bu iş.Ferrari'mize ucundan da olsa bir Schumacher dahil olmuş oldu tekrardan, winner günlerimize geri döneceğimizin bir başka göstergesidir bu.
Bu denklemdeki tek olumlu taraf çaylak pilotların kendilerini rahat geliştirebilecekleri bir takımda bulunuyor olmaları herhalde, baskı ve beklenti nispeten daha az sonuçta.Ferrari'nin motorunun çıkışa geçmesi Haas'a da iyi gelir diye umuyorum bir miktar. Fakat tabii takımlar sıralamasında 9. bile olmaları zor. Sadece araç olarak değil iki çaylakla da işleri zor.
Ciddi ciddi konuşuluyor şu an bu ihtimal gördüğüm kadarıyla, kendisi de yalanlamamış bu iddiaları en son. Açık kapı bırakmış, güneşli günler yakın...Jean Todt'ta geri dönerse tamam bu iş.
Valla bu seneki gibi olacaksa rekabetçi olmayan bir araçta kendini geliştirme imkanı da çok sınırlı maalesef. Birkaç tur geriden gelerek kendini geliştirmek bir yere kadar.Bu denklemdeki tek olumlu taraf çaylak pilotların kendilerini rahat geliştirebilecekleri bir takımda bulunuyor olmaları herhalde, baskı ve beklenti nispeten daha az sonuçta.
Virüs beynine sıçramamış. Şimdiki görevin bildirimler arasından benim etiketlediğim/alıntıladığım yorumlara bakman. Seni annesinin dürtüklemesiyle dersine veya sınavına çalışan öğrencilere benzetiyorum.Unutmamıştım ki.
Nicki Lauda, son şampiyonluğunu 1984'te yaşamış,Alman efsanesi ise ilk şampiyonluğunu 10 yıl sonra kazanmış. İroni gibi geldi.Verstappen 1984'teki Niki Lauda'dan bu yana Michael Schumacher ile hiç yarışmamış ilk şampiyon olmuş. İstatistik gibi istatistik.
Schumacher'in ilk yılı 1991. Aradaki 7 yılda sadece Senna/Prost/Piquet var şampiyon olarak. Senna'yla yarıştığını zaten çok iyi biliyoruz. Prost 93'te de şampiyon olmuş. Piquet ile de ucundan köşesinden birkaç yarış yapmışlar.Nicki Lauda, son şampiyonluğunu 1984'te yaşamış,Alman efsanesi ise ilk şampiyonluğunu 10 yıl sonra kazanmış. İroni gibi geldi.
İstatistik bilimine hayran olduğumuz anlardan biri, böyle detaylar çok hoşuma gidiyor.Verstappen 1984'teki Niki Lauda'dan bu yana Michael Schumacher ile hiç yarışmamış ilk şampiyon olmuş. İstatistik gibi istatistik.
Ft nin F1 ile ilgisi ne?
Tam da şu aralar Jean Todt'un geri dönüşü konuşuluyor