Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Az daha unutuyordum. Başlangıcı kaçırdım.
Aynen bende saatleri karıştırdım ama twitter sayesinde tam zamanında yetiştim.

Yeni format güzel o kadar kötü değil ama yinede daha heyecanlı çümkü artık sıralama turlarının önemi azalıyor ama Perez gibi heyecanlı şeyler de olabilir

Reactions: bazinga
Verstappen ve Leclerc sevindirdi.
Sainz ve Perez üzdü.
Sainz en azından biraz toparlayabildi ama Perez'in işi zor yarın.

Yaşlı kurtlara yarayacak gibi bu sprint olayı. Alonso, Raikkonen epey kazançlı çıktılar. Yarın da bir tur daha yaparlarsa aynısını.
(Gerçi Alonso'nun önünde geçebileceği daha doğrusu geçip yerini koruyabileceği pek bir rakip kalmadı.)

Reactions: BARON疼痛
Sprint iyiydi. Zaten çok kötü olması beklenemezdi herkes tam gaz giderken ama bittikten sonra yarım kalmış hissi oldu sanki kırmızı bayrak çıkmış da devam edecekmiş gibi

Bu sprint fikrinin saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Her 5 turda bir sniper'la birinin lastiğini patlatma da eğlenceyi artırır kadar ama saçma. Sprint de saçma

Reactions: BARON疼痛
Hamilton normal şekilde yenemeyeceğini anlayınca çirkinleşmeye başladı... Umarım ilahi adalet gerçekleşir ve bugün birinci bitiremez...

Hamilton sana varya bu sezon öyle böyle kinlenmiyorum.

Arabası tamir edilsin diye yarışa ara verildi resmen. Adam her durumdan inanılmaz şansla çıkmayı başarıyor...
adam pit'e çağrıldı ama girmedi çünkü hasar büyük değildi o da biliyordu ve şimdi kırmızı bayrak ile çok az kaybedecek 10s stop&go ceza alsa yinede ilk 5e girer

Reactions: bazinga
Hamilton uçuyor resmen 1sn daha hızlı turluyor galibiyet gidecek gibi 😡

En büyük rakibini yarış dışı bırak sadece 10s ceza al ve yine yarışı kazan ne güzel hayat

Kabus gibi bir yarış oldu.

Max kendisine yapılan bu adiliği karşılıksız bırakmayacaktır, kendisine güveniyoruz...