Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Max yıllardır aradığı ortağı sonunda buldu. Red Bull’un ciddi baskısı artık Mercedes’e stratejik hatalar yaptırmaya başladı. İki takımın çekişmesi şampiyonluk yarışında bize çok güzel şeyler izletecek.

Reactions: bazinga
Bu sezon bütün yarışlar heyecanlı gidiyor.

Max ilk turda yaptığı hatayı telafi etti ve takımın yardımıyla çok iyi bir strateji ile yarışı kazanmaya başardılar, gelecek 2 yarış RedBullun sevdiği pistler farkı açabilirler.

Mercedes ve Hamilton 2018den beri ilk kez bu kadar zor durumda kalıyor ama bildiğimiz Mercedes ve Hamilton Hungaroring sonrası bir üst seviyeye çıkabiliyor.

Perez bize 2 pilotun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

McLaren ilk etapta biraz zorlandı ama sonradan çok iyi bir yarış temposu ile 5-6 bitirmeye başardılar.

Ferrari bildiğimiz felaket,hamurlarla bu kadar zorlanan başka bir takım yok bunu çözmeleri gerekir yoksa McLarene karşı takımlar şampiyonasındaki galibiyeti unutsunlar.

Reactions: bazinga
İyice Necip Uysal gibi olduk. Takvimden biri çıkınca hemen bizi oyuna sokuyorlar. Umarım bu sene de yağmur yağar. Ekim'deki yarış da artık seyircili olur.

Antrenman turunda pit alanında sakıncalı bir şeyler yapmış herhalde yarın alacağı dereceden 3 sıra geride başlayacak.

Durumu epey zorlaştı. Mercedes yaz arasına kadar markalarda geri giderse Russell ile değişikliği garantiler.
Russell'da gelecek şampiyon potansiyeli görüyor musun? Williams ölçü değil elbette ama bana epey istikrarsız gibi geliyor. Mercedes'in takım olarak neler yapacağı da önemli ama bu sene şampiyon olsa da olmasa da Red Bull'un hakimiyet günleri kapıda gibi geliyor.

Reactions: mesmeso and 12.Adam
Williams ile yaptıkları bana umut veriyordu. Geçen sene Mercedes direksiyonunda yaptıklarından sonra o koltuğun hakkını vereceğine emin oldum.

Şu anda hakimiyet gibi laflar kurmak için erken. Gelecek sene yeni bir döneme geçiyoruz. Hakimiyet olmasa da kafa takımların birbirlerine daha fazla yaklaşacağını düşünüyorum.

Reactions: 12.Adam and bazinga
Russell araçların hepsi aynı olduğu F2'de Norrisi ve Albonu ezip geçmişti yani çok hızlı bir pilot bunu geçen yıl Sakhir GP'de gösterdi adam yarışı kazanacaktı ama Mercedes bırakmadı.