bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,344
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
AldılarBakalım RedBull 2021 Barcelona yarışının intikamını alacak mı
Her ay çıkmasına alıştık, eksikliğini hissettiğim an yeniden ortaya çıktıÇok şükür bir ayı daha Türkiye GP geri dönüyor haberi olmadan bitirmedik.
Şu slowmoyu ne zaman görsem mest oluyorum ya
Ne cezası?Bottas 3 sıra ceza almış.Ciddi ciddi bu sene yolcu galiba kendisi.
İstanbul haberi de güzel oldu bu arada.![]()
Durumu epey zorlaştı. Mercedes yaz arasına kadar markalarda geri giderse Russell ile değişikliği garantiler.Bottas 3 sıra ceza almış.Ciddi ciddi bu sene yolcu galiba kendisi.
İstanbul haberi de güzel oldu bu arada.![]()
Antrenman turunda pit alanında sakıncalı bir şeyler yapmış herhalde yarın alacağı dereceden 3 sıra geride başlayacak.Ne cezası?![]()
Russell'da gelecek şampiyon potansiyeli görüyor musun? Williams ölçü değil elbette ama bana epey istikrarsız gibi geliyor. Mercedes'in takım olarak neler yapacağı da önemli ama bu sene şampiyon olsa da olmasa da Red Bull'un hakimiyet günleri kapıda gibi geliyor.Durumu epey zorlaştı. Mercedes yaz arasına kadar markalarda geri giderse Russell ile değişikliği garantiler.
Williams ile yaptıkları bana umut veriyordu. Geçen sene Mercedes direksiyonunda yaptıklarından sonra o koltuğun hakkını vereceğine emin oldum.Antrenman turunda pit alanında sakıncalı bir şeyler yapmış herhalde yarın alacağı dereceden 3 sıra geride başlayacak.
Russell'da gelecek şampiyon potansiyeli görüyor musun? Williams ölçü değil elbette ama bana epey istikrarsız gibi geliyor. Mercedes'in takım olarak neler yapacağı da önemli ama bu sene şampiyon olsa da olmasa da Red Bull'un hakimiyet günleri kapıda gibi geliyor.
Russell araçların hepsi aynı olduğu F2'de Norrisi ve Albonu ezip geçmişti yani çok hızlı bir pilot bunu geçen yıl Sakhir GP'de gösterdi adam yarışı kazanacaktı ama Mercedes bırakmadı.Russell'da gelecek şampiyon potansiyeli görüyor musun? Williams ölçü değil elbette ama bana epey istikrarsız gibi geliyor. Mercedes'in takım olarak neler yapacağı da önemli ama bu sene şampiyon olsa da olmasa da Red Bull'un hakimiyet günleri kapıda gibi geliyor.