Forlan: "Bu Kadarını Beklemezdim"

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,367
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
168337hp2.jpg

Atletico Madrid'den Inter'e yaz döneminde transfer olan tecrübeli golcü Diego Forlan, İtalyan devinde bu kadar zorlukla karşılaşmayı beklemediğini ifade etti.


Bir dönem toparlanma sürecine girse de genel olarak kötü bir sezon geçiren Inter'in bu denli düşüş yaşayacağını hiç aklından geçirmediğini söyleyen Forlan, bireysel olarak sakatlıklardan dolayı kendisinin de takımıyla paralel olarak kötü bir sezon geçirdiğini belirtti.


Kulübün resmi sitesine konuşan Forlan, ''İtalya'ya gelirken bunları mı hayal ediyordum? Tabi ki hayır. Bu kadar zorlu olacağını düşünmemiştim. Ancak bu benim alışkın olmadığım bir durum değil. Daha önce de parlak sezonların ardından hem bireysel hem de takımımla birlikte kötü dönemler geçirdim. Her defasında yeniden eski formuma kavuştum. Bu kez de öyle olacak.'' diyerek gelecek için umutlu olduğunu söyledi.


Daha önce birçok farklı takımda oynadığının da altını çizen Forlan, ''Burada futbol biraz daha farklı. Yaşadığım sakatlık ve Devler Ligi'nin grup aşamasında oynayamamam benim adıma kötü oldu.'' dedi.


Serie A'da son yedi maçta sadece iki puan alabilen Inter'de tek hedef Chievo deplasmanından üç puanla dönerek kötü gidişe son vermek.