"Forever" Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İkinci bölüm Eylül sonunda çıkacak, uyarmadı deme. :):)
@OzaN bunu izledim şimdi yorumu nereye yapıcam :) yorumum geldi? kesin bir yere yazmam lazım:) ama başlık açılmamış konu dışına yazsam da forumun kurallarını çiğnemiş olurum napcaz şimdi iki arada bir derede kaldık :)

Konusu ilgi çekiciydi ama dizi vasat gözüküyor. Oyunculuklar yetersiz. Tutmaz gibime geliyor ama tutması için tek şans gizem dozunu iyi ayarlayıp merak uyandırmaları. :)
izlediğim kadarıyla konusuda güzel hareketli sherlock holmes gibi bir karakter var başrolde :)

bu gece izlicem fantastik amcayı :X
izledinmi ?
senden önce izledim sanırım ? ve genel anlamda beğendim biraz fazla konuşuyor başrol ama sempatik vatandaş ..

Tamam birazdan bakarım

Diziyi tutmadim sanki Sleppy Hallow'un günümüzde geçen ama fantastik olaylar olmayan hali gibi video:T:
ilk bölümü izle bence beğeneceksindir ben devam edeceğim ilk bölümü sevdim en azından oyuncular kıl değil işinin erbabı
başroldeki Ioan gruffudd tam bir ingiliz rolünede yakışmış
kadın da iyi biraz daha güzel olsa dahada iyi olurdu ama bu açığı arada bir diziye katılan kızlar giderecektir:)
konu çok hızlı ilerliyor konuşmalar hızlı bir an sherlock u izliyorum zannettim :)

ilk bölümü izle bence beğeneceksindir ben devam edeceğim ilk bölümü sevdim en azından oyuncular kıl değil işinin erbabı
başroldeki Ioan gruffudd tam bir ingiliz rolünede yakışmış
kadın da iyi biraz daha güzel olsa dahada iyi olurdu ama bu açığı arada bir diziye katılan kızlar giderecektir:)
konu çok hızlı ilerliyor konuşmalar hızlı bir an sherlock u izliyorum zannettim :)
Başlamış mi bu dizi? Yeni başlayan dizilerin bir çoğuna bakmayı planlıyorum ama sfu da var elimin altında, nasıl yetişecem bilemedim

Başlamış mi bu dizi? Yeni başlayan dizilerin bir çoğuna bakmayı planlıyorum ama sfu da var elimin altında, nasıl yetişecem bilemedim
dizi başlamış, bugün izledim , ilk bölümü erken yayınladılar sanırım . ikinci bölüm eylül sonunda diyordu ozan

tek bölüm mutlaka zaman ayırırsın bir şekilde bendede bir sürü dizi var ama araya sıkıştırdım bunu :)

başladı başladı ilk bölümü iyiydi bence @OzaN izlemez artık :A
@OzaN bunu izledim şimdi yorumu nereye yapıcam :) yorumum geldi? kesin bir yere yazmam lazım:) ama başlık açılmamış konu dışına yazsam da forumun kurallarını çiğnemiş olurum napcaz şimdi iki arada bir derede kaldık :)

izlediğim kadarıyla konusuda güzel hareketli sherlock holmes gibi bir karakter var başrolde :)

izledinmi ?
senden önce izledim sanırım ? ve genel anlamda beğendim biraz fazla konuşuyor başrol ama sempatik vatandaş ..