Konu+Karakter uyumu oldumu bu iş biter. İlk bölümü izleyeceğim sabaha doğru kesin yorumumu ozaman yaparım. Ama tuttu gibi aklımda.Çok ünlü olacağını sanmıyorum açıkçası.
Konu+Karakter uyumu oldumu bu iş biter. İlk bölümü izleyeceğim sabaha doğru kesin yorumumu ozaman yaparım. Ama tuttu gibi aklımda.Çok ünlü olacağını sanmıyorum açıkçası.
@OzaN bunu izledim şimdi yorumu nereye yapıcam yorumum geldi? kesin bir yere yazmam lazım ama başlık açılmamış konu dışına yazsam da forumun kurallarını çiğnemiş olurum napcaz şimdi iki arada bir derede kaldıkİkinci bölüm Eylül sonunda çıkacak, uyarmadı deme.
izlediğim kadarıyla konusuda güzel hareketli sherlock holmes gibi bir karakter var başroldeKonusu ilgi çekiciydi ama dizi vasat gözüküyor. Oyunculuklar yetersiz. Tutmaz gibime geliyor ama tutması için tek şans gizem dozunu iyi ayarlayıp merak uyandırmaları.
izledinmi ?bu gece izlicem fantastik amcayı
ilk bölümü izle bence beğeneceksindir ben devam edeceğim ilk bölümü sevdim en azından oyuncular kıl değil işinin erbabıTamam birazdan bakarım
Diziyi tutmadim sanki Sleppy Hallow'un günümüzde geçen ama fantastik olaylar olmayan hali gibi video
Başlamış mi bu dizi? Yeni başlayan dizilerin bir çoğuna bakmayı planlıyorum ama sfu da var elimin altında, nasıl yetişecem bilemedimilk bölümü izle bence beğeneceksindir ben devam edeceğim ilk bölümü sevdim en azından oyuncular kıl değil işinin erbabı
başroldeki Ioan gruffudd tam bir ingiliz rolünede yakışmış
kadın da iyi biraz daha güzel olsa dahada iyi olurdu ama bu açığı arada bir diziye katılan kızlar giderecektir
konu çok hızlı ilerliyor konuşmalar hızlı bir an sherlock u izliyorum zannettim
dizi başlamış, bugün izledim , ilk bölümü erken yayınladılar sanırım . ikinci bölüm eylül sonunda diyordu ozanBaşlamış mi bu dizi? Yeni başlayan dizilerin bir çoğuna bakmayı planlıyorum ama sfu da var elimin altında, nasıl yetişecem bilemedim
başladı başladı ilk bölümü iyiydi bence @OzaN izlemez artıkBaşlamış mi bu dizi? Yeni başlayan dizilerin bir çoğuna bakmayı planlıyorum ama sfu da var elimin altında, nasıl yetişecem bilemedim
@OzaN bunu izledim şimdi yorumu nereye yapıcam yorumum geldi? kesin bir yere yazmam lazım ama başlık açılmamış konu dışına yazsam da forumun kurallarını çiğnemiş olurum napcaz şimdi iki arada bir derede kaldık
izlediğim kadarıyla konusuda güzel hareketli sherlock holmes gibi bir karakter var başrolde
izledinmi ?
senden önce izledim sanırım ? ve genel anlamda beğendim biraz fazla konuşuyor başrol ama sempatik vatandaş ..
dizi başlamış, bugün izledim , ilk bölümü erken yayınladılar sanırım . ikinci bölüm eylül sonunda diyordu ozan
tek bölüm mutlaka zaman ayırırsın bir şekilde bendede bir sürü dizi var ama araya sıkıştırdım bunu
Yarın boşlukta bi göz atarım artıkbaşladı başladı ilk bölümü iyiydi bence @OzaN izlemez artık
konusu açılmış oraya yorum yap? burda niye pinekliyorsun pinokyo )başladı başladı ilk bölümü iyiydi bence @OzaN izlemez artık