"Forever" Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,466
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400014458.jpg

ABC'nin yeni sezonda yayına süreceği dikkat çekici dizilerden biri olan Forever için ilk tanıtım yayınlandı.

Kanalda Salı akşamları yayınlanacak olan gizemli dizinin ilk tanıtımı:

Daha önce şu konuda yazdığımız tanıtım yazısı:

Kanalın bilim kurgu dizilerinden biri olan bu dizi farklı konusuyla dikkat çekiyor.

Doktor Henry Morgan'ın büyük bir sırrı vardır. Kendisi 200 yılı aşkın bir süredir yaşamakta ve ölümsüzdür. Bu durum gözlem yeteneklerini geliştirmiş ve suçları çözmede ustalaşmıştır. Arkadaşları bu duruma şaşırsalar da sırrı bilen tek bir kişi vardır.

Dizinin tam fragmanı yayınlandı:

Son düzenleme:
Konusu ilgi çekiciydi ama dizi vasat gözüküyor. Oyunculuklar yetersiz. Tutmaz gibime geliyor ama tutması için tek şans gizem dozunu iyi ayarlayıp merak uyandırmaları. :)

Konusu ilgi çekiciydi ama dizi vasat gözüküyor. Oyunculuklar yetersiz. Tutmaz gibime geliyor ama tutması için tek şans gizem dozunu iyi ayarlayıp merak uyandırmaları. :)
Yaa geçenlerde bi konu açmiştim. abc'nin uzaylı bir dizisi başlayacaktı onu eylül takvimine almamişlar galiba(b) yada ben adını unuttugum için bulamaıyorum:X

thumbnail_1400014458.jpg

ABC'nin yeni sezonda yayına süreceği dikkat çekici dizilerden biri olan Forever için ilk tanıtım yayınlandı.

Kanalda Salı akşamları yayınlanacak olan gizemli dizinin ilk tanıtımı:

Daha önce şu konuda yazdığımız tanıtım yazısı:

Kanalın bilim kurgu dizilerinden biri olan bu dizi farklı konusuyla dikkat çekiyor.

Doktor Henry Morgan'ın büyük bir sırrı vardır. Kendisi 200 yılı aşkın bir süredir yaşamakta ve ölümsüzdür. Bu durum gözlem yeteneklerini geliştirmiş ve suçları çözmede ustalaşmıştır. Arkadaşları bu duruma şaşırsalar da sırrı bilen tek bir kişi vardır.
şu konuda dediğin şu kısmını tıklayınca :
--------------------
Özür dileriz. Sistem değişikliği nedeniyle bazı linklerimiz geçici olarak arızalı. Dilerseniz üst menüden anasayfaya ulaşabilir veya sağ üst köşeden arama yaparak aradığınız konuya ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler. www.favoriforumum.net

--------------------------

bu yazı çıkıyor onun için şu konuda ne yorum yaptığımı unuttuğum için, bu konuda bişey yazamıyorum @OzaN :)

şu konuda dediğin şu kısmını tıklayınca :
--------------------
Özür dileriz. Sistem değişikliği nedeniyle bazı linklerimiz geçici olarak arızalı. Dilerseniz üst menüden anasayfaya ulaşabilir veya sağ üst köşeden arama yaparak aradığınız konuya ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler. www.favoriforumum.net

--------------------------

bu yazı çıkıyor onun için şu konuda ne yorum yaptığımı unuttuğum için, bu konuda bişey yazamıyorum @OzaN :)
Düzelttim şimdi bakabilirsin o konuya. :D

Tamam birazdan bakarım

Diziyi tutmadim sanki Sleppy Hallow'un günümüzde geçen ama fantastik olaylar olmayan hali gibi video:T:

2. cümlenin aynısı aklımdan geçti.

Çok vasat görünüyor malesef fantastiğin saçmalanmış versiyonu oalcak gibi.Zaten ko bariz kötü farklı bir olayın klişe hali gibi.:D

Tam fragman çıkmış, ilk mesaja ekledim. İlk videodan çok daha iyi gözüküyor ama hala yetersiz gibi. Eğer konuya güvenip senaryoyu zayıf tutarlarsa -ki genelde bu tip dizilerde böyle olur- çabuk bocalar.

Yalnız şu GTA oyunlarındaki gibi ölümsüzlük olayı harikaymış. Ölüyorsun sonra suda geri çıkıyorsun. :D

@Forumdash @xemrexxx @destere @sokak sanati

Bilim kurgu + Karakterleri Seversem tutar benim için. Şans eseri geldim konuya, denemeden olmaz şimdi. :D

Tam benim sevdiğim aralık aslında, perşembe günü çıkartırlarsa çok iyi olur. :) :D

Yeni bölüm çıktımı, anında izlerim yoksa sosyal medyaya girilmiyor, her dizi için geçerli. :(
Salı günü yazmışım ilk mesaja. Onların Salı'sı bizim Çarşamba oluyor, bir günden de bir şey olmaz. :):)