tamam şimdi jeton düştü bendeNeden beğeniyorsun dedim begenilecek birsey yok
Twd ile ilgili bu tür yorumların yapılması üzücü bir durum insanlar yorum yaparken neden araştırma yapmıyorlar
Sende twd izledigin için bana destek ol anlamında dedim
twd benim için en kal,iteli diziler arasındadır zombili dizi izlemem ama twd ayrıdır farklıdır hikayesi olan bir dizidir muhteşemdir efsanedir@Harunnn60 The Walking Dead in ilk iki sezonu dizinin en iyisiydi (bana göre) Tabi bir dizinin alternatifi yok diye kötüye iyi diyecek halimiz yok, ben neyi görürsem direkt onu söylerim.
Birçok kişi twd ye zombi kıyameti temalı bilimkurgu dizisi diye başladı ve o başlayanların çoğu da 3.sezonun ortaları ve 4.sezonun başlarında bir bir diziyi bıraktılar. Eğer ilk 2 sezonki gibi devam edip 4.sezonda veya 5.sezondaki final yapsaydı adını gelmiş geçmiş en iyi diziler listesine yazdırırdı ama şuan herhangi bir Türk dizisinden farkı çok yok.
@Harunnn60 The Walking Dead in ilk iki sezonu dizinin en iyisiydi (bana göre) Tabi bir dizinin alternatifi yok diye kötüye iyi diyecek halimiz yok, ben neyi görürsem direkt onu söylerim.
Birçok kişi twd ye zombi kıyameti temalı bilimkurgu dizisi diye başladı ve o başlayanların çoğu da 3.sezonun ortaları ve 4.sezonun başlarında bir bir diziyi bıraktılar. Eğer ilk 2 sezonki gibi devam edip 4.sezonda veya 5.sezondaki final yapsaydı adını gelmiş geçmiş en iyi diziler listesine yazdırırdı ama şuan herhangi bir Türk dizisinden farkı çok yok.
Anladım bende biran ihanet mi ediyor diye kafam karıştıtamam şimdi jeton düştü bende
tolstoyevski nin yazısını diyorsun ?
ben twd li kısma katılmadım onun üstünde ki yazı varya hanı forever a başlamayı düşünüyorum diyen kısım o kısmı beğenmiştim
bendede tam ters durum işliyor dizide en az bir iki karaktere ısınmam şart@destere doğrudur ben karakter veya oyunculara hayran olamadığım için genelde bende sorun olur bu tür diziler.Şuana kadar oyunculuk anlamında en tatlı bulduğum Lost dizisindeki Kate idi.
Bakamadım, zamanım olunca biraz bakarım belki...sen baktın mı hiç diziye?
bunu izleyeceğim ama bir kaç arkadaş birlikte izleyince daha zevkli oluyor@destere yani Fringe tam senlikOliva Dunham'ın da Kate'den geri kalır yanı yoktu
Ekli dosyayı görüntüle 41748
ne diziydi be ölen insanın zihnine girip konuşmalar, ölen kişinin zihnini bilgisayara bağlamalar filan hey gidi hey gece gece efkerlandım hatırlayınca
sana göre değil dizi boobs ve baklava gösteren yokbunu izleyeceğim ama bir kaç arkadaş birlikte izleyince daha zevkli oluyor
@xemrexxx tombalağı sessizce başlamış bize haber bile vermemişzamanında haberimiz olsa bir kaç kişi birlikte izleyip yorum yapardık
kapalı yerleri hayalimizde dekolteli yaparızsana göre değil dizi boobs ve baklava gösteren yok
ilk bölümüne bir bak devamını izleyip izlememen önemli değil konusu ilginç gelebilirTV ne Var konusunu hazırlarken görmüştüm.İzlemeyeceğim ama ilk sezon tamamlanmadan Türkiye'de yayınlanması değişik geldi.
ilk bölümüne bir bak devamını izleyip izlememen önemli değil konusu ilginç gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?