"Forever" Artık Türkiye'de!

tamam şimdi jeton düştü bende

tolstoyevski nin yazısını diyorsun ?
ben twd li kısma katılmadım onun üstünde ki yazı varya hanı forever a başlamayı düşünüyorum diyen kısım o kısmı beğenmiştim

twd benim için en kal,iteli diziler arasındadır zombili dizi izlemem ama twd ayrıdır farklıdır hikayesi olan bir dizidir muhteşemdir efsanedir

ayrıca cennetten kopup dünyaya gelmiş bir maggie adlı bir melek vardır dizide
tüm diziyi bir kenara bırak maggie tek başına 9 puan alır imdb de
)

Simdi ilk önce ilk 2 sezon kısmına katılıyorum evet bende en zevkli bölümleri oralardı

Ama su bilim kurgu nerden çıkardıniz anlamadım. Dizi çizgi romana göre ilerliyor ve romanda ben bilim kurguyum filan demiyor Bu dizi bir drama dizisi ve insanlar bu olaydan sonra karakterlerin nasıl değiştiğini anlatıyor
)

Ve birde Türk dizisi nerden çıktı gerçekten ağır yorum yaptıniz 4.sezon kötüydü ama 5.sezon iyi gidiyor gerçekten izleyin bence
))
)

Ayrıca roman hala devam ediyor neden dizi bitsin şimdi ?

Anladım bende biran ihanet mi ediyor diye kafam karıştı

@destere doğrudur ben karakter veya oyunculara hayran olamadığım için genelde bende sorun olur bu tür diziler.
Şuana kadar oyunculuk anlamında en tatlı bulduğum Lost dizisindeki Kate idi.
bendede tam ters durum işliyor dizide en az bir iki karaktere ısınmam şart
mesela bir sopranos genele bakarsak çok kaliteli diziler arasındadır, ama ben ilk blümlerini izleyememiş atlatamamış biriyim
bir türlü gitmedi dizi...sevemedim, başrolünden tut yan rollerine kadar hiç bir karaktere ısınamadım öyle bir durumda konu anlamsız kalıyor, deselerki imdb puanı 10, her sezon ödüllerle dönüyor dizi yine izleyemem karakterleri benimsemem lazım

bunu izleyeceğim ama bir kaç arkadaş birlikte izleyince daha zevkli oluyor

@xemrexxx tombalağı sessizce başlamış bize haber bile vermemiş
zamanında haberimiz olsa bir kaç kişi birlikte izleyip yorum yapardık

TV ne Var konusunu hazırlarken görmüştüm.
İzlemeyeceğim ama ilk sezon tamamlanmadan Türkiye'de yayınlanması değişik geldi.