"Forever" Artık Türkiye'de!

Neden beğeniyorsun dedim begenilecek birsey yok :)
Twd ile ilgili bu tür yorumların yapılması üzücü bir durum insanlar yorum yaparken neden araştırma yapmıyorlar
Sende twd izledigin için bana destek ol anlamında dedim :) :)
tamam şimdi jeton düştü bende :)
tolstoyevski nin yazısını diyorsun ?
ben twd li kısma katılmadım onun üstünde ki yazı varya hanı forever a başlamayı düşünüyorum diyen kısım o kısmı beğenmiştim :)

@Harunnn60 The Walking Dead in ilk iki sezonu dizinin en iyisiydi (bana göre) Tabi bir dizinin alternatifi yok diye kötüye iyi diyecek halimiz yok, ben neyi görürsem direkt onu söylerim. :D

Birçok kişi twd ye zombi kıyameti temalı bilimkurgu dizisi diye başladı ve o başlayanların çoğu da 3.sezonun ortaları ve 4.sezonun başlarında bir bir diziyi bıraktılar. Eğer ilk 2 sezonki gibi devam edip 4.sezonda veya 5.sezondaki final yapsaydı adını gelmiş geçmiş en iyi diziler listesine yazdırırdı ama şuan herhangi bir Türk dizisinden farkı çok yok. :)
twd benim için en kal,iteli diziler arasındadır zombili dizi izlemem ama twd ayrıdır farklıdır hikayesi olan bir dizidir muhteşemdir efsanedir :)
ayrıca cennetten kopup dünyaya gelmiş bir maggie adlı bir melek vardır dizide :) tüm diziyi bir kenara bırak maggie tek başına 9 puan alır imdb de :))

@Harunnn60 The Walking Dead in ilk iki sezonu dizinin en iyisiydi (bana göre) Tabi bir dizinin alternatifi yok diye kötüye iyi diyecek halimiz yok, ben neyi görürsem direkt onu söylerim. :D

Birçok kişi twd ye zombi kıyameti temalı bilimkurgu dizisi diye başladı ve o başlayanların çoğu da 3.sezonun ortaları ve 4.sezonun başlarında bir bir diziyi bıraktılar. Eğer ilk 2 sezonki gibi devam edip 4.sezonda veya 5.sezondaki final yapsaydı adını gelmiş geçmiş en iyi diziler listesine yazdırırdı ama şuan herhangi bir Türk dizisinden farkı çok yok. :)

Simdi ilk önce ilk 2 sezon kısmına katılıyorum evet bende en zevkli bölümleri oralardı :) :)

Ama su bilim kurgu nerden çıkardıniz anlamadım. Dizi çizgi romana göre ilerliyor ve romanda ben bilim kurguyum filan demiyor Bu dizi bir drama dizisi ve insanlar bu olaydan sonra karakterlerin nasıl değiştiğini anlatıyor :))

Ve birde Türk dizisi nerden çıktı gerçekten ağır yorum yaptıniz 4.sezon kötüydü ama 5.sezon iyi gidiyor gerçekten izleyin bence :))) :))

Ayrıca roman hala devam ediyor neden dizi bitsin şimdi ?:D

@destere doğrudur ben karakter veya oyunculara hayran olamadığım için genelde bende sorun olur bu tür diziler. :D Şuana kadar oyunculuk anlamında en tatlı bulduğum Lost dizisindeki Kate idi. :)
bendede tam ters durum işliyor dizide en az bir iki karaktere ısınmam şart :) mesela bir sopranos genele bakarsak çok kaliteli diziler arasındadır, ama ben ilk blümlerini izleyememiş atlatamamış biriyim :) bir türlü gitmedi dizi...sevemedim, başrolünden tut yan rollerine kadar hiç bir karaktere ısınamadım öyle bir durumda konu anlamsız kalıyor, deselerki imdb puanı 10, her sezon ödüllerle dönüyor dizi yine izleyemem karakterleri benimsemem lazım :)

@destere yani Fringe tam senlik :ok: Oliva Dunham'ın da Kate'den geri kalır yanı yoktu

dunham-equations.jpg

ne diziydi be ölen insanın zihnine girip konuşmalar, ölen kişinin zihnini bilgisayara bağlamalar filan hey gidi hey gece gece efkerlandım hatırlayınca :( :)

@destere yani Fringe tam senlik :ok: Oliva Dunham'ın da Kate'den geri kalır yanı yoktu

Ekli dosyayı görüntüle 41748
ne diziydi be ölen insanın zihnine girip konuşmalar, ölen kişinin zihnini bilgisayara bağlamalar filan hey gidi hey gece gece efkerlandım hatırlayınca :( :)
bunu izleyeceğim ama bir kaç arkadaş birlikte izleyince daha zevkli oluyor

@xemrexxx tombalağı sessizce başlamış bize haber bile vermemiş:) zamanında haberimiz olsa bir kaç kişi birlikte izleyip yorum yapardık :)

TV ne Var konusunu hazırlarken görmüştüm.:D İzlemeyeceğim ama ilk sezon tamamlanmadan Türkiye'de yayınlanması değişik geldi.:D