Fm 2009 tatile gitme[ÇÖZÜLDÜ]

kardeşim ben oyunu kurdüm yükledim oynuyabiliyorum ama şu tatile qitme işini halledemedim ayrica senn dediqn birşey var .
Cd nin crack dosyasinin içinde FM2009_v9.1.0_Patch dosyasi var ama sen FM2009_v9.0.1_Patch lazim diyorsun hanqi siteden aratsam bulsam önce FM2009_v9.0.1_Patch çikio indire tikladiqimda FM2009_v9.1.0_Patch olarak indiriyo böle birşey yok yani sorun bunda mi anlamadim ...
bi açiklik qetirsende halletsem bende tatile qitme yolunu

9.1.0-9.0.1 aynı 🙂 önceLikLe bunu beLirteyim arkadaşım sen eğer iLk mesajdakiLeri deniLdiği gibi yaparsan çok rahat haLLoLuyor oLmazsa 9.1.0 yükLe sonra da 9.3.0'ı yükLe oLur.

ya v9.0.1_Patch die bi versiyon yokki v9.1.0_Patch versiyonu var nerden çikti o proqram ya herkesin kafasini karştryosunz bi açiklik qetirin şuna

Rar içindeki "alluser" klasörü içindeki "Football Manager 2009 Certificate" klasörünü,

"C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Sports Interactive" klasörünün içerisine kopyalayın .. bu işlemi yapabiliyorum ama..

:\Documents and Settings\Kullanıcı_Adınız\Application Data\Sports Interactive" klasörünün içerisine kopyalayın....

:\Documents and Settings\legolas234\Application Data\Sports Interactive .. legolas234 bnn kullanici adim ama buraya tikladiqmda application data çikmiyo dosyalarida qizliden kaldirdim başka yolu var mi ?_

:\Documents and Settings\legolas234\Application Data\Sports Interactive .. legolas234 bnn kullanici adim ama buraya tikladiqmda application data çikmiyo dosyalarida qizliden kaldirdim başka yolu var mi ?_

GizLidir !
Bu da ss işte !

Application Data en üste resim de gizLi oLduğu görünüyor 🙂

ayrica tavsiye edebilceqin türkçe yama var mi oyun daha anlaşilabilir yapan

arattım başlat çubuğundaki arama boşluğuna yazıp, ki buraya yazdıklarını bütün dosyaların bile içinde kelime olarak bile arıyor ama allusers bulamıyor (sizin verdiğiniz rar daki dışında)

firari3004@@@ Adam soru sormuş xD ..