Flash TV Kapandı Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,847
Puanı
1,060
1f.jpg

Türkiye'nin ikinci özel televizyon kanalı olan, 1993'den beri yayınlarına devam eden eğlence kanalı Flash TV'nin dün akşam yayını kesildi!

Türksat'ın yanısıra Digitürk, Kablo TV gibi özel platformlarda da sinyali kesilen kanalın dün gece saatlerinde Türksat'a ödeme yapmasıyla yeniden yayınlarına devam etti ancak kanalda birçok radikal değişiklik de yapıldı.

4 PROGRAM YAYINDAN KALDIRILDI
10 yıldan fazladır devam eden Gece Hattı ve Gerçek Gündem, bunların yanısıra Flash Hafta İçi ana haberleri ve hafta sonu haberleri yayından kaldırıldı. Kanaldan yapılan açıklama ise şöyle; "Son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle Flash TV yönetimi Gerçek Gündem ve Gece Hattı programlarını yayından kaldırmıştır. Kamuoyuna duyurulur" denildi.​

Dün kapandi haberi gördüğümde aklıma @mrt-06 geldi :X Özellikle kart reklamını paylaştğin postlar :A Karta noldu?

Demek haber programı olmayacak Flash tv de bir kaç gündür yoktu yayın bugün gördüm bende annemler izliyor kanalı da :D

Yalçın Çakır’dı sanırım bir adam vardı, parladı bir dönem. Keşke Flash’da kalmasaydı da açılsaydı farklı kanallara, yazık etti kendine...

Nerden nereye işte. :A
Ben hiç bilmiyorum bunları, sen benden yaşlı olduğun için bilmen çok normal :A
Bu kanalı Amerikan Güreşiyle keşfetmiştik :F Okulda herkes bunları konuşmaya başlamıştı bilgisayar oyunu bu gerçek değil yoksa sakatlanırlardı falan diyorduk bir şey olmuyordu adamlara :A :A :A @mrt-06 @Forumdash @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @sokak sanati @xBUGRAx
Aaa @xemrexxx i unutmuşum 😱 Videodakı herifi onun için seçmiştim :A :A :A

Komik şov gibiydi uzaylı görmüş masum köylüler gibi bakıyorduk adamlara :F :F :F