Flaş! Umutsuz Ev Kadınları Yeni Sezon Bir Kez Daha Gün Değiştirdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayatımın Rolü ile ab grubunda 2.'lik pardon Vadi'nin özetini unutmuşum 3.lük için yarişır

Hayatimin Rolü A/B grubunda daha yüksek reyting alir..

Umutsuz Ev Kadinlari çok kan kaybetti maalesef geçen sezon

Hahaha
Valla sizi duyan da Hayattımın Rolünün 8 aldığını sanar. Yahu alt tarafı 4 alıyor. UEK havada karada geçer. Biraz objektif olan herkes görür bunu

Hahaha
Valla sizi duyan da Hayattımın Rolünün 8 aldığını sanar. Yahu alt tarafı 4 alıyor. UEK havada karada geçer. Biraz objektif olan herkes görür bunu

Biz objektif davraniyoruz Revan, yani ben objektif davrandigimi düsünüyorum.. Simdi dogruya dogru, UEK kan kaybetti geçen sezona göre..

Biz objektif davraniyoruz Revan, yani ben objektif davrandigimi düsünüyorum.. Simdi dogruya dogru, UEK kan kaybetti geçen sezona göre..
Yalan Dünya da kan kaybetmişti Furkan. Ama şimdiki haline bak. Komedi dizilerinde olur sezon sonu öyle şeyler

Ayrıca UEK`nın kan kaybettiği hali Hayatımın Rolünün normal haliydi

uek ilk zamanlar 13 lere kadar çıkmıştı hayatımın rolü en fazla 5 reytinge çıktı uek de potansiyel daha fazla ilk zamanlarındaki reytingi toplarsa her perşembe zirvede olur ..

Hayatımın Rolü havada karada geçer UEK yı... ab 6 dan aşa almaz, biraz objektif ol RevaN

Yalan Dünya da kan kaybetmişti Furkan. Ama şimdiki haline bak. Komedi dizilerinde olur sezon sonu öyle şeyler

Ayrıca UEK`nın kan kaybettiği hali Hayatımın Rolünün normal haliydi

Yalan Dünya'yi izleyenler karakterleri özlemisti ve izleyici Cuma yayinlanan o kadar drama arasinda biraz gülmekte istiyor ve tercihlerini Yalan Dünya'dan yana kullaniyorlar..

- - - Ekleme - - -

uek ilk zamanlar 13 lere kadar çıkmıştı hayatımın rolü en fazla 5 reytinge çıktı uek de potansiyel daha fazla ilk zamanlarındaki reytingi toplarsa her perşembe zirvede olur ..

destere, Ocak ayini merakla bekliyorum Revenge dizisini.. Beren'i..

1.Kurtlar Vadisi Pusu
2.Umutsuz Ev Kadınları
3.Hayatımın Rolü
4.Suskunlar
Bence sıralama bu şekilde olur.

Hayatımın Rolü TNS`de 6 reytingi görmedi. En fazla 4 aldı. Neyse, Perşembe belli olacak zaten

Hem da tns de hiç ölçülmesi.
@testere de kadın izleyicisini çekmeye çalışıyor diyerek kendiyle mi celisip catisti?

2.Show Tv

Hayatımın Rolü TNS`de 6 reytingi görmedi. En fazla 4 aldı. Neyse, Perşembe belli olacak zaten

sbt dede pek görmedi hayatımın rolünü ilk 5 bölüm falan izledim seyrederken daha orjinal bir senaryo daha izlenirliği yüksek bir oyun bekliyoruz diziden ama beklentilere cevap vermeyen bir dizi .. izlesekde olur izlemesekte tarzı bir diziydi ..

ben atv nin alev alev dizisinden bile sıkılmadım ama hayatımın rolünün çoğu yerinde uykum geliyordu o derece sıkıcı olmuştu yani ..

haluk bilginerin nadir kalitesiz dizilerinden biridir ..

bunu reytingine görede söylemiyorum istanbulun altınları 2 reyting alıyordu ama benim için süper bir komediydi katlettiler diziyi kurbn ettiler..

Gecen sezon sonunda SBT de bile 3-4 Reytinge kadar düsmüstü ve dikkat ederseniz TNS de diziler SBT ye göre 1-2 Reyting daha düsük aliyor yani bence Kanal D bu diziyi yanginin tam ortasina atti

Gecen sezon sonunda SBT de bile 3-4 Reytinge kadar düsmüstü ve dikkat ederseniz TNS de diziler SBT ye göre 1-2 Reyting daha düsük aliyor yani bence Kanal D bu diziyi yanginin tam ortasina atti
Bu hesaba göre Yalan Dünya da 2-3 reyting almalıydı

Bu hesaba göre Yalan Dünya da 2-3 reyting almalıydı

Herhalde yanlis anlasildim benim demek istedigim zaten dizi ciddi bir düsüs yasamisti ve bence Sali günü güclü bir dizi nin arkasindan daha iyi giderdi ama simdi ise Persembe günü isi cok ama cok zor.

Hayatimin Rolü ölçülmedi yanilmiyorsam TNS'de..