hayret bi şey
Emekli
Hahaha Valla sizi duyan da Hayattımın Rolünün 8 aldığını sanar. Yahu alt tarafı 4 alıyor. UEK havada karada geçer. Biraz objektif olan herkes görür bunu
Yalan Dünya da kan kaybetmişti Furkan. Ama şimdiki haline bak. Komedi dizilerinde olur sezon sonu öyle şeyler
Biz objektif davraniyoruz Revan, yani ben objektif davrandigimi düsünüyorum.. Simdi dogruya dogru, UEK kan kaybetti geçen sezona göre..
Yalan Dünya da kan kaybetmişti Furkan. Ama şimdiki haline bak. Komedi dizilerinde olur sezon sonu öyle şeyler
Ayrıca UEK`nın kan kaybettiği hali Hayatımın Rolünün normal haliydi
uek ilk zamanlar 13 lere kadar çıkmıştı hayatımın rolü en fazla 5 reytinge çıktı uek de potansiyel daha fazla ilk zamanlarındaki reytingi toplarsa her perşembe zirvede olur ..
Hayatımın Rolü TNS`de 6 reytingi görmedi. En fazla 4 aldı. Neyse, Perşembe belli olacak zatenHayatımın Rolü havada karada geçer UEK yı... ab 6 dan aşa almaz, biraz objektif ol RevaN
Hayatımın Rolü TNS`de 6 reytingi görmedi. En fazla 4 aldı. Neyse, Perşembe belli olacak zaten
Umutsuz Ev Kadınları'nı perşembe'ye alarak, kadın izleyiciyi kanala çekmeye çalışıyor Kanal D...
Ancak, bu dizi geçen sene izleyicisini kaybetti, artık kolay kolay eski günlerini göremez...
Kanal D, perşembe günleri 3. olur, ikinciliği Star tv alır.
Hayatımın Rolü TNS`de 6 reytingi görmedi. En fazla 4 aldı. Neyse, Perşembe belli olacak zaten
Ölçüldü ölçüldü
Hem da tns de hiç ölçülmesi.
@testere de kadın izleyicisini çekmeye çalışıyor diyerek kendiyle mi celisip catisti?
Hem da tns de hiç ölçülmesi.
@testere de kadın izleyicisini çekmeye çalışıyor diyerek kendiyle mi celisip catisti?
Bu hesaba göre Yalan Dünya da 2-3 reyting almalıydıGecen sezon sonunda SBT de bile 3-4 Reytinge kadar düsmüstü ve dikkat ederseniz TNS de diziler SBT ye göre 1-2 Reyting daha düsük aliyor yani bence Kanal D bu diziyi yanginin tam ortasina atti
Bu hesaba göre Yalan Dünya da 2-3 reyting almalıydı
Ölçüldü ölçüldü
hııı bana laf geldi sandım ))
testere demişsin harf farkıyla kurtardık durumu )