Flaş! "Muhteşem Yüzyıl" Dizisinden Yılın Transferi! Cansu Dere "Muhteşem Yüzyıl" Dizisinde!

Muhteşem Yüzyıl bomba transferler yapmaya devam ediyor. Karşısına Fatih gibi bir dizi geleceği için bu transferleri yapmak zorunda.

Medyapim'dan alinan bilgiye göre Fatih dizisinin hangi gün yayinlanacagi daha belli degil.

my seneye kasıp kavuracak ortalığı
nerdeyse figüranları bile başrol kalitesinde

MY kadrosunu baya zenginlestirdi bence bu oyuncularla reytingini dahada yükseltecektir

Yalan haber gibi geldi bana, sürekli olarak kadroda yer alacağını sanmıyorum.

Muhteşem Yüzyıl kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kadro kalitesini giderek arttırıyor. Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosunda çok güçlü isimler var. Muhteşem Yüzyıl'ın özellikle bu sezon yaptığı transferler çok iyi. Hayırlı olsun.

Hemen atlamayın bir durun resmi bir açıklama gelmiş mi... Brad Pitt gelecek daha.

Saçma bir sitede yayınlanmış haber. Coşmak için henüz erken.

Son düzenleme:
Fatih'in çarşamba olacağını sanmıyorum. Eğer öyle olursa net salaklık olur.

Fatih dizisini Çarşambaya asla koymazlar eğer öyle birşey olursa tutmaz ve ben Fatih dizisinin tutacagınıda düşünmüyorum farklı günde olsa bile.
Ayrıca bence Cansu Dere yanlış seçim Behzat Ç. SKG'dede oynamıştı ve bence oyunculugu çok iyi değil ve MY'ye yakışmaz diye düşünüyorum.

Show Tv'den açıklama geldi. Çarşamba akşamı Pis Yediliyi yayınlayacaklar. Cumartesi Eve düşen yıldırım, ekim ayında ise Fatih Pazartesi gunleri ekrana gelecek

Cansu Dere umarim dizide kalici olur..