Flaş Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D 'de

yav Allah aşkına şu diziyi hala reyting üzerinden yorumlamak nedir abi yapmayın ya
11 yıllık dizi yazın gelmesiyle ufak düştü 11 reyting alıyor yeni sezonda yükseleceğini karasug kültür çevresinde bulunan köymen dağlarının arka kısmındaki göçebe toplumlar bile biliyor

ama ben show tv yi istiyorum shoe yuvamız bir başkadır
kanal d yi sevmem aydın doğan denen adamdan nefret ederim hee daha önce bikaç kez yine bu adamın kanalına geçtik vadi geçerse yine açıp kanal d de vadiyi izleyecem paşa paşa ama ben show tv olmasını istiyorum

KanaL D ye geçerse daha iyi olur bence neden Show TV diyorsun sonra diziyi bir yayınlar bi yayınlamaz bir kere kanal birden sponsorsuz reklama giriyor😡

KanaL D ye geçerse daha iyi olur bence neden Show TV diyorsun sonra diziyi bir yayınlar bi yayınlamaz bir kere kanal birden sponsorsuz reklama giriyor😡
show tv bizim yuvamız özledim showda vadi izlemeyi hem ister istemez nostaljik anlar yaşayacaz

Show eski show olsa haklısında eski Show'dan eser kalmadı @mrt-06 agam duymasın
aga show un vadiye ihtiyacı var işte vadinin de show a buluşma gerçekleşmeli artık

atv bitmiştir artık vallahi öyle bir duruma getirdi ki şu kanal beni gece netten izlemeyi arada düşünmüyoe değilim resmen vadiyi bilerek düşürüyo ya
dün akşam sonra 45 dakkanın 30 u reklamdı bilerek peş peşe verdi 2.kuşağıda erkenden girdi. onlarda biliyor vadinin gideceğini gider ayak ne kadar düşürürsek kardır diyolar ama vadi seneye yine ezingo yapacak sezon bitti zaten

Show TV ye bi bakıyorsun Nostalji Kuşağında Kurtlar Vadisi Pusu nu yayınlanıyormuş😎
pusuyu veremezde eski vadiyi verse mükemmel olur yazın versin her gün 1.liği garantidir rekor oranlar alır

Kanal D asrın hatasını yapmış,bitmek üzere olan projeden ne hayır gelecekse.

Kanal D asrın hatasını yapmış,bitmek üzere olan projeden ne hayır gelecekse.
bence vadi asrın hatasını yapmış böyle bir kanala gitmekle. kanalda ciddi bir iş yok hepsi sıradan işler vadi gibi derin bir dizi için olmadı ama atv o kadar canımı sıkmaya başladı ki gidelim nereye olursa haline geldik
bu arada vadi bitmeyecek anlatacakları bitmeden bitmez mesele reytingse seneye 20 reyting göreceğini düşünüyorum tekrardan müthiş bombalar patlayacak sezon finalinde

son olarakta sevgili muffin senin kanal d nin perşembe günü harcadığı projelerden haberin var mı acaba
bütün perşembeye koyduğu işler bozguna uğradı ben sayamadım sen saymışsındır belki p1 e yapım koymaya korkuyolar p2 de arkadaşım hoşgeldin 5 reyting alıyo onunda getirisi ne olur tartışılır
adamlar vadiye biat ettiler hadi geçmiş olsun

bir kanal nasıl diz çöktürülür Kurtlar Vadisi bunu ispatladı yine aynı 2005 yılında olduğu gibi
bunu da rekorlar konusuna eklemek lazım aga @XanTier