Flaş Gelişme! Fatih Terim'le Yollar Ayrıldı!

Fatih Terim bana göre SüperLig'in Alex Fergusonu bu konuda @Tolstoyevski katılıyorum nasıl United için Ferguson öncesi ve Ferguson sonrası dönemi varsa aynı Galatasaray için geçerli.
Er yada geç gidecekti ki bence şu anda durması zarardı. Artık dönemi bitti bence

• Beğendim
Reactions: B4RON
Fatih Terim gitti ama iyi bir kadro bırakarak gitti mi, sonra gelecek olan bu kadroyu toparlayabilir mi, her şeyiyle muamma bir durum söz konusu.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
O da onun sorunu bence sezon başında sözleşmesi bitmişken gitmeliydi. Yeni başkan aşırı Fatihci görünüp seçildi şimdi adamı gönderdi :A

Bana kalsa 3 yıl kalsın batırsın kulübü :A
3-4 yıl sonra yine gelir 1-2 lig kazanıp yine sezon ortasında gider alıştık artık, SüperLig onun için çocuk oyuncağı gibi oldu istediği zaman gelip kazanıp gidiyor :A :A

Şimdi sessizce hiçbirşey olmamış gibi 4647383. Dönemi başlatın 🤭

3-4 yıl sonra yine gelir 1-2 lig kazanıp yine sezon ortasında gider alıştık artık, SüperLig onun için çocuk oyuncağı gibi oldu istediği zaman gelip kazanıp gidiyor :A :A
Bu son gidişi artık geri gelmez. Gelse bile başarılı olamaz :A Adamın yaş 70e dayanmış. :A Zaten son iki şampiyonluğu yüksek puanlarla da almadı.