Flaş! Gelecek Sezon "Adını Feriha Koydum" Dizisinde Hazal Kaya ve Ceyda Ateş Olmayacak!

işte bu yoruma gülme krizine tutuldum :d :d gizem karaca yeni feriha :d :d dizinin facebooktaki sayfasindaki kızların &55i begenmekten vazgeçe tıklar :d

bence facedeki kızlar hiç memnun değildir hazaldan. onlar çagtayın yanındaki kzlarla değil bence çagtayla ilgileniyorlardır :))))))))))) hazal bu diziden ayrılarak büyük hata yapıyor. o diziyi ayakta tutan çagtaydır hatta çagtay tek ferihayayı değil eve düşen yıldırımı da ayakta tuttuyor :)))))))))

bence facedeki kızlar hiç memnun değildir hazaldan. onlar çagtayın yanındaki kzlarla değil bence çagtayla ilgileniyorlardır :))))))))))) hazal bu diziden ayrılarak büyük hata yapıyor. o diziyi ayakta tutan çagtaydır hatta çagtay tek ferihayayı değil eve düşen yıldırımı da ayakta tuttuyor :)))))))))

BEYAZSOY hazal olmassa birinci olamaz kesinlikle dizi düser çagatay izleyenler izlemez :d :d

reyting düşer ama ergen kızlar izlemeye devam eder

Adını Feriha Koydum'un izleyici kitlesi sadece kızlar değil önce burada anlaşalım.Erkek izleyicileri de bir o kadar fazla.Bunlardan biri de benim.Ben 5 reytinge düşeceğini düşünmüyorum.Çok kaliteli bir izleyici kitlesi var Feriha'nın.Ama bence de eğer böyle değişimler olacaksa final yapmaları çok daha iyi olacaktır.

Gelecek sezon işi çok zor olacak. Tamamen para hırsından dolayı uzatıyorlar diziyi ama sonucunun olumlu olacağını düşünmüyorum. Gelecek sezon dizi ciddi düşüş yaşayacaktır...

inşallah düşerlerde akılları başilarına gelir final yapacaklarını duyurdular sonra vazgeçtiler demekki senaryo falan sallamaymış bu dizi gerçekten kötü

Hazal Kaya oynamasaa diziyi birakitim ... Dizi zatn ilk basladiginda kimse Cagatay Ulusoyu tanimiyordu ve dizi Hazal Kaya icin izlenmeye baslamisdi ve konusundan dolayi ... baslar baslamaz 2.siranin sahibi oldu .... Cagatay Ulusoy Hayrani artti ve dizi daha cok ozlenmeye basladi ... Dizinin Diregi ve Yildizi giderse hersey biter ... Hazal Kayanin yerini kimse tutamaz .... Herseyiyle Mükemmel ve Basarili ve de Büyük Hayran kitlesi olan bi oyuncunun yerini kimse tutamaz...

zamanında bitirmeyi becerebilmek lazım dizi bu gidişle dip yapar..

Reytingler iyiyken bitmeli, sonradan desinler bi Feriha vardı 2 yıl zirveye oynadı :D 3.sezon yoklara oynucak