Flaş! Gelecek Sezon "Adını Feriha Koydum" Dizisinde Hazal Kaya ve Ceyda Ateş Olmayacak!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

Önümüzdeki sezon da devam edecek olan 'Adını Feriha Koydum'da Hazal Kaya ile Ceyda Ateş olmayacak. Çağatay Ulusoy'a yeni Feriha aranıyor.

Yeni Feriha'nın kim olacağı şimdiden merak ediliyor..

Yeni Feriha Aranıyor

Hazal Kaya'nın Feriha, Best Model Çağatay Ulusoy'un da Emir karakteriyle başrollerini paylaştığı dizi, yeni yayın döneminde de sürecek.

Ancak 'Behzat Ç.'nin yapım şirketi Adam Film'in Makedonya'da çekeceği 'Balkanlar 1912' projesi için el sıkışan dizinin Feriha'sı Hazal Kaya yeni bölümlerde olmayacak. Yapımcı Aksoy, Feriha'sız devam edecek yeni bölümlerde Hazal Kaya'nın yerine iki yeni oyuncuyu ekibe dahil edecek.

Aksoy, 'Adını Feriha Koydum'dan sonra genç kızların hayranı olduğu Çağatay Ulusoy'la yine Show TV'ye yeni bir tutkulu aşk dizisi çekmek için anlaşma yapmıştı. Bir ekip de senaryo üzerinde çalışmalar yapıyordu. Ancak seyirciden gelen yoğun baskı nedeniyle Aksoy, yeni bir dizi çekmek yerine 'Adını Feriha Koydum'a devam etme kararı ald

Ya Hazal Kaya olmadan zevkli olmayacaktır.Hazal Kaya süper bir oyuncu devam etmezse reyting kaybı kaçınılmaz.

Med yapım doktorlar'dada bu yolu denemişdi.Ela karakteri için yeni oyuncu gelmiş ama dizi yinede tutmamışdı.Bence böyle bir saçmalık yerine diziyi bitirsinler

Konular birlestirilmistir.

kaldırın şu diziyi ne yapacaklarını şaşırmışlar

Bu nasıl bı saçma karardır? Aslında hazal antipatiginin gitmesi iyi olmuş ama seneye bence iyice düşer.. Zaten saçmalıkta , kötülükte sınır tanimiyan dizinin uzatilmasi garip.

reyting düşer ama ergen kızlar izlemeye devam eder

Yeni oyunculari merakla bekliyorum..

dizinin ismine yeni ekleme yapılabilir. "adını feriha koydum diziyi bıraktı" bence dogru karar karar hazal kaya çagtaya yakışmıyordu. bence eve düşen yıldırım biter mini etegiyle gizem karaca ferihaya taşını
)))))))))))))))

Bana yeni Feriha Azra Akin olabilir gibime geliyor..

işte bu yoruma gülme krizine tutuldum
gizem karaca yeni feriha
dizinin facebooktaki sayfasindaki kızların &55i begenmekten vazgeçe tıklar