flaş ! Flaş ! Flaş ! Ünlü eleştirmen en favori dizisini açıkladı !

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
Ünlü televizyon eleştirmeni
favori dizisini açıkladı;

Yüksel Aytuğ, Kurtlar Vadisi tutkunuymuş!

Burada Laf Çok programına konuk olan TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ, kendisi için izlediği dizinin Kurtlar Vadisi Pusu olduğunu açıkladı.

- - - Ekleme - - -

adamın dibisin be yüksel reis :)

vadi farkı

- - - Ekleme - - -

adam diyo bir dizi değilde gelecekten haber veren bi haberci olarak görüyorum her dedikleri çıkıyo bende bi saplantı oldu :D

vadi farkı

Kurtlar Vadisi atv ye geçeceği için KVP hayranı oldu hemen. Acaba TNTdeyken niye söylemedi. Bu adam çok çıkarcı. :d

yoo bu adam showdaykende izliyordu , stardaykende , tnt'deykende izliyor ve övüyordu. Atvyle alakası yok 😉
Valla Yüksel Aytuğu yıllardır tanıyorum. O adam çıkarı olmayan şeylere kılını bile kıpırdatmaz. Daha önce övdümü bilmiyorum ama övdüyse yine vardır bi çıkarı. :D

Valla Yüksel Aytuğu yıllardır tanıyorum. O adam çıkarı olmayan şeylere kılını bile kıpırdatmaz. Daha önce övdümü bilmiyorum ama övdüyse yine vardır bi çıkarı. :D

alakası yok atv ile bu adam vadiyi sürekli takip eden biri ve bahadır özdenerin arkadaşı bi programda vadi ekibiyle sohbet falan etmişti anlayacağın vadici.

yüksel aytuğ un vadi tutkunu olduğunu herkes biliyo senin dünyadan haberin yok

- - - Ekleme - - -

O zaman adam doğru yolu buldu falan demiyeceksin. Madem sürekli takipçisiydi sen de biliyordun ne şaşırıyorsun o zaman, flaş flaş bilmem ne. İlk defa duymuş isen öyle dersin her zaman takipçisi ise baştaki şaşırmalar ne oluyor. :d

sürekli takipçisi olduğunu biliyoduk ama en sevdiği diziymiş ki bu çok normal milyonlarca insanın 1 nuamrası vadidir zaten suskunlar değil.