Ben izlemeyi düşünüyordum yetmez mi![]()
ayşeyi izleyecektim :mmm:
Ben izlemeyi düşünüyordum yetmez mi![]()
ayşeyi izleyecektim :mmm:
Ay Tutulmasi dizisini açip da izleyebilirsin Nur Erkul'u :![]()
Bence atv'de yayinlanir dizi beyazsoy..
atv ile biraz zor gibi atv en son gani müjdenin komedi dizisini iptal etmişti
show tüm çalışanlarıyla davalık oldu
iki gün önce başlattıkları diziyi iki gün sonra kaldırdı
millet parasını alamadı
show düzgün kanal değilki zaten batık kanal
teminat istemeleri normal ..
fox daha yakın duruyor ama foxta yeni dizi kabul etmiyor sanırım eger atbv alemin kralını bitirse belki bu diziyi alır.
Yani FOX mu olur diyorsun
show tv nin durumu belli bunu bile bile kabul etmissiniz ne teminatı adamların para sıkınıtısı var idare edeceksin kanalı adam parayı vermem demiyor sonra veririm diyor
fox alsın bu diziyi,izlenmez gbime geliyo![]()
Daha bu sabah tanıtımları dönüyordu, haber yanlış çıkabilir. ATV alırsa iyi iş yapmış olur Alev Alev bitiyormuş zaten. Cumartesi gününe koysun işte.![]()
Tozlu Yollar'dan iyi alır bence bu dizi.tozlu yolları cumartesiye koysun bence alev alev e benzer konusu var)
Tozlu Yollar'dan iyi alır bence bu dizi.![]()
ali ayşeyi seviyor yahşi cazibe gibi bir komedimi acaba?
komediyse cumartesi iyi gidebilir
dramsa tozlu yollar daha iyi gider sanırım ?![]()
Komedi ama Yahşi Cazibe gibi sulu komedi değil daha oturaklı bir komedi.![]()
komediyse cumartesi iyi gidebilir yahşi cazibeden dolayı bunu diyorumda, geçen sezon cumartesi komedilerde tutmadı hatta kanal D de bir komedi vardı canım ailemde oynayan kadın ismini unuttum şimdi meloştu ismi o kadının diziside tutmamıştı cumartesi ??
komediyse cumartesi iyi gidebilir yahşi cazibeden dolayı bunu diyorumda, geçen sezon cumartesi komedilerde tutmadı hatta kanal D de bir komedi vardı canım ailemde oynayan kadın ismini unuttum şimdi meloştu ismi o kadının diziside tutmamıştı cumartesi ??