FLAŞ!.. UÇANKUŞ, İZDİVAÇ KAVGASININ “NEDENİNİ” ÇÖZDÜ!.. FORMAT KİMİN?.. (köşe yazısı)

Daha g

Geçenlere 50bin alıyor esranın kocası deniyordu. Dediğin biraz daha makul oluyor ve zuhalle aynı fiyata yaklaşmiş oluyorlar😕

Flash tv'de olaya dahil olmalı ilk biz yaptık bu formatı diye:F

:F:F:F:F aynen valla

Bu paraların günlük olmasının imkanı yok hiç inandırıcı değil. Geçen sene Esra erol ayda 500 bin alıyordu yanlış rakamlar bence
Bir de izdivaç bir formatmiymis. Şimdiye kadar kaçınciyi yapıyorlar bunun format olarak birinin hakkı olduğunu düşünmüyorum. Bir de haber ucankustan olunca :A:A

Uçan kuşun açıklamaları mantıklı değil taraf tutmuş açıkça bu Zekeriyanin her iddiasında saçma olduğunu yazmıştım ama olay para kavgası olduğu net ama Zuhal evlendirmeyen evlilik programi yaparak büyük format üretiği kesin))))

Bu paraların günlük olmasının imkanı yok hiç inandırıcı değil. Geçen sene Esra erol ayda 500 bin alıyordu yanlış rakamlar bence
Bir de izdivaç bir formatmiymis. Şimdiye kadar kaçınciyi yapıyorlar bunun format olarak birinin hakkı olduğunu düşünmüyorum. Bir de haber ucankustan olunca :A:A
Rakamlar doğru.. Bu rakamlar kanala maliyeti. Esra bu parayı ekibe çalışanlara vs de dağıtıyor

Uçankuş her seferinde Esra Erol'a vuruyor, bu habere inanmamızı beklemiyorsunuz herhalde? :)