Fks14'le Hayata Dair | OzaN Admine Sormak İstediğiniz Sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorgu odasındaki soruların çoğu sonradan geyik tarzına dönüştüğü için burada sadece ciddi konular cevaplanıyor. farkı bu bence.

Sorgu odasındaki soruların çoğu sonradan geyik tarzına dönüştüğü için burada sadece ciddi konular cevaplanıyor. farkı bu bence.

Iyi özetlemissin. :)

@Prncss.. Bunu sor bence; Ne zaman fotografini bizlerle paylasmayi düsünüyorsun? Seni çok merak ediyoruz :anonymous:

Ya bu ne nereden biliyorsun aynı cevabı vereceğeni:D

- - - Ekleme - - -

OzaN dışında herkes cevapladı

Iyi özetlemissin. :)

@Prncss.. Bunu sor bence; Ne zaman fotografini bizlerle paylasmayi düsünüyorsun? Seni çok merak ediyoruz :anonymous:

Yönetici olacak kişileri neye göre seçiyor kriterleri nedir? bunu sormayı düşünüyorum :)
Ozan'ı çok önceden gördüğüm için merakım yok kendisini gizleyip gizlememek ona kalmış :)

- - - Ekleme - - -

OzaN dışında herkes cevapladı

Bu cevabı verecektir bence :)
Çünkü Ozan konuya bakanlar arasında var ve yönetimde böyle bir konu açılacağının haberini almıştı eğer benzer özellikleri olduğunu görse açmayın konuyu derdi :)

Onu sormam bunu sormam olur mu böyle şey:D

Evet, çünkü bu programin kurucusu benim.

@Prncss.. Iyi bir soru, ben de merak ediyorum cevabi. :)

- - - Ekleme - - -

Bu cevabı verecektir bence :)
Çünkü Ozan konuya bakanlar arasında var ve yönetimde böyle bir konu açılacağının haberini almıştı eğer benzer özellikleri olduğunu görse açmayın konuyu derdi :)

Zaten OzaN'da destek veriyor projeme, tekrardan baslatmama çok sevinmisti.

Güncel :)

Sizin de cevabini çok merak ettiginiz sorular varsa, sorabilirsiniz..

Üniversite okuyor Ozan ve sınavları bitmediği için bakamıyor şu sıralar pek ama mümkün olduğu kadar gelmeye çalışıyor :)