"Fks14'le Hayata Dair" | 1.Bölüm | Canlı Yayın | Konuk: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş fakat biraz eleştirim var. :)

1. Sorular geçen ki yaptığına benzer olmuş. Farklı sorular daha çok sorabilirdi bence :)
2. Programın hangi kanalda olduğu belli değil :D

Bu kadar :D

bu arada kısa değil he normal olmuş fazla kısa da olmasın böyle iyi :D

Güzel olmuş fakat biraz eleştirim var. :)

1. Sorular geçen ki yaptığına benzer olmuş. Farklı sorular daha çok sorabilirdi bence :)
2. Programın hangi kanalda olduğu belli değil :D

Bu kadar :D

Ben pek benzerlik göremedim. :)

Sadece kendisini tanitmasini istedim, bu çok normal çünkü yaklasik 1 yilin ardindan insanin hayati degisebiliyor ve fikirleri, onun için benzer 2-3 soru sordum. :)

Bu programin yayinlandigi kanal: FF Tv. :)

- - - Ekleme - - -

@takas Tesekkür..

@capslock Sürpriz. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Duygusuz foruma en son 2 Şubatta girmiş Duygusuz'un sahneleri hayal ürünü müydü

güzel olmuş :d özellikle 11. Sorunun cevabında admin beni anlatıyordu bi kvp1905 demediği kaldı çok belli 😛

- - - Ekleme - - -

ayrıca reklam sistemi gayet mantıklı olmuş sanki adam zorla izletiyor tıklamazsın yeter. Gerçekcilik açısından. Birde kanalın logosu olsaydı tam olurdu ama yok maleseev 😛

ama bence reklamlar sayfayı kaplamamalı o zaman kötü olur yani url adresi video-link bölümünden paylaşılmamalı direkt konu içine url adresini yapıştırısan video sayfayı kaplamaz sadece youtube video yada videonun ismi yazar. Benden öneri

ama bence reklamlar sayfayı kaplamamalı o zaman kötü olur yani url adresi video-link bölümünden paylaşılmamalı direkt konu içine url adresini yapıştırısan video sayfayı kaplamaz sadece youtube video yada videonun ismi yazar. Benden öneri

Degerlendirecektir. Tesekkürler önerin için. :)

- - - Ekleme - - -

Çok tesekkür ederim Emre. :)

furkan dizi tamam da bu olmamış :))))))) roportaji bize program diye yuturuyon :))))) bide haber kanallarin sıkıcı programlarına benziyor orjınalıtesı yok