Fks14 ile "Bilinmeyen Gerçekler" 2.Bölüm | Canlı Yayın - Sürpriz Cevaplar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahaha çok eğlenceli olmuş. :D İlerleyen dakikalarda ayrıntılı yorumlarda bulunacağım :D

Ben hiç kimsenin tahmin edemeyecek bir ünlüyüm. berkann'ın Twitter'da bir takipçisiyim, dizi kolik'in profilini sıkça takip ederim, Almila'nın avatarlarına ölürüm ve RüzgarGülü'nün gentlemen'liği dillere destan.

Şimdi Twitter'dan beni takip eden 3 sahte hesap var, bunların kullanıcı adları ünlü birileri. Ama bu 3 sahte hesabı açan bir gerçek kişi. Bu kişi açtığı sahte hesaplarla beni bulmaya çalışmış. :d Ben de 2 kişiden şüphelenmiştim: @darksaal : En çok ona "seni bulacam" diyordum :D Ama mantıklı düşününce olamayacağını anladım. @beyazsoy : Sahte hesap açmayı öğretmişti bana, ve bir çok sahte hesabı var twitterda. Ona sorduğumda "ben değilim" demişti. Ama başka kimse aklıma gelmiyor. :D Şu an o kişinin beyazsoy olduğunu düşünüyorum.
Ama beyazsoy ünlü değil. :D Resmini de görmüştüm benzetemedim kimseye :D
Bence ünlü olan @Fks14 :D Yani senarist ya o yüzden. :D

Eğer benim takip ettiklerim arasından bir ünlü ve ne erkek ne de kadınsa bu kişi Cem Adriandır. :D Ama forumda hiç kimse Cem Adrian'a benzemiyor. :D

@berkann @Fks14 fotoğrafını gördüm ben ünlüye benzetemedim ::D Ünlü kesinlikle @darksaal ! :)

Çok güzel olmuş bu bölümde Furkan. Şifaye teyze ve Tombiş Nergis özellikle çok renklendiriyor programı. :)

beklenen klasik cevapalr gelmiş :D
bu ünlü ismi merak ettim ben bence @Orçun_22 hç forumdaki yaşıtları gibi değil :F

Misafirler de merak etmiş :)

Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (2 kayıtlı ve 13 misafir)