Fks14 ile "Bilinmeyen Gerçekler" 2.Bölüm | Canlı Yayın - Sürpriz Cevaplar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

Orkestra müzik çalar, Fks14 podyüma gelir! Seyirciler ayağa kalkar ve alkışlar. Fks14 stüdyoya gelir.

Fks14: Sayın seyirciler, sevgili konuklarımız. Hepinize merhabalar! "Fks14 ile Bilinmeyen Gerçekler" programının ikinci bölümüne hoşgeldiniz hepiniz! Bu akşam, 1.bölümde üyelerin anonim olarak sorduğu soruların bazıları bizzat soruların aktarılan üyeler tarafından cevaplanacak. Ve tabii yine birbirinden samimi ve birbirinden eğlenceli cevaplarıyla Şifaye teyzemiz, Kuru Tahta Fidan, destere amcamız ve Tombiş Nergis tekrar bizimle olacaklar!

Fks14: Hoşgeldiniz.
Tombiş Nergis: Hoşbulduk canikom. Baklavalar yine lezzetliydi, ellerinize sağlık. Haftaya asma yaprağında karamelize soğanlı sardalyamı isterim.
destere: Vışşşşh. Ne dedin sen? O ne biçim bir yemek.
Kuru Tahta Fidan: Ayy. Hiç hazmetmem bu tür insanlardan, yemeğe düşkün olanlardan.
Tombiş Nergis: Senin neyine gııız? Kalmışsın bugüne kadar gocasız ve bahtsız kuru tahta gibi.
Şifaye teyze: Kızlaaar. Ayıp oluyor ama..
Fks14: Evet efendim, Tombiş Nergis ve Kuru Tahta Fidan'ın tartışması büyümeden programımıza başlıyoruz.

Fk14: Evet efendim, geçtiğimiz hafta darksaal'a sorulan soru buydu:
FavoriForumum’da şu an Süper Moderatör görevini üstlenen darksaal’ın gerçek adı ne?

Fks14: Ben de program koordinatörü olarak, darksaal ile iletişime geçtim ve kendisi bana ismini açıklamak istemediğini ve kendisine darksaal olarak hitap edilmesi yeterli olduğunu söyledi.

Kuru Tahta Fidan: Aman çok ta önemliydi zaten ismini bilmek.
Şifaye Teyze: Yahu söyleme öyle, herkesin bir nedeni vardır açıklamak istemediğine dair.
Kuru Tahta Fidan: Bilemiyorum artık. Bu kadar gizlilik hayra alamet değil. Acaba forumda gizlenen gizli ünlü de o mu?
Tombiş Nergis: Bu arada Furkaaaan, sen darksaal'ın gerçek ismini biliyordun değil mi?
Fks14: Öyle mi?
Tombiş Nergis: Biliyorsun biliyorsun.
destere: Vışşh. Seni gidi yere bakan yürek yakan saman altında su yürüten seni Furkan..
Fks14 (gülüyor): İkinci sorumuza geçiyoruz.

Fks14: Geçtiğimiz hafta ikinci soru xemrexxx'e sorulmuştu. Soru da buydu:
Bu forumda bazı üyeler neden yönetici olmak için can atıyorlar, özelikle xemrexxx?

Fks14: Emre'nin cevabı da asla ve asla böyle çabalara girmediğini, sadece geçtiğimiz aylarda bir kere yönetici anketlerine katıldığını ama ondan sonra artık asla bu tür anketlere katılmadığını açıkladı.

destere: Hahahaha sesli güldüm. Vışşşşşh.

Fks14: Evet efendim üçüncü sorumuz Forumda bulunan gizli ünlüyle ilgiliydi. Ve size bir sürpriz yaparak, gizli ünlümüzün sesi stüdyoda!

Stüdyoda seyirciler alkışlar.

Fks14: Merhaba..
Gizli ünlü: Merhaba, merhaba..
Fks14: Hangi soruyu soracağımı biliyorsunuz, neler söylemek istersiniz?
Gizli ünlü: Ben hiç kimsenin tahmin edemeyecek bir ünlüyüm. berkann'ın Twitter'da bir takipçisiyim, dizi kolik'in profilini sıkça takip ederim, Almila'nın avatarlarına ölürüm ve RüzgarGülü'nün gentlemen'liği dillere destan.
Fks14: Vay vay efendim.. Bu ne samimi açıklamalar böyle. Peki cinsiyetinizi açıklamak ister misiniz? Bay mısınız, bayan mısınız?
Gizli ünlü: Ben ne bir bayım, ne bir bayanım..

Tombiş Nergis: Ne yani, cinsiyetsiz misiniz tövbe tövbe.
Şifaye Teyze: La havle vela kuvvete. Allah'ım sen benim keçilerime mukayet ol!

Gizli ünlü: Ben... Ben...

Ses kesilir.

Fks14: Alo? Alooo? Evet efendim maalesef gizli ünlümüz gitti.
destere: Vışşşh. Çok enteresan.

Fks14: Bu oldukça enteresan bir sesten sonra, dördüncü sorumuz Forumdash ile ilgili. Sorumuz:
Forumda şu an editör mevkinde olan Forumdash’ın gerçek ismi ne ve neden ismini söylemekte çekiniyor?

Fks14: Forumdash'ın cevabını aktarıyorum size:
Bilmiyorum ki, neden söylememişim neden çekinmişim diye. Hiçbir fikrim yok. Sesssizliğimi korumak şu an için en iyisi gibi..

Kuru Tahta Fidan: Ben gerçek adını biliyorum. Bir gece bana açıklamıştı.
destere: Vışşşşşh.
Tombiş Nergis: Pardon pardon?
Kuru Tahta Fidan: Ne be? Yok artık, o anlamda değil. Bir gece benim yemeğimi kusmama yardım etmişti.
Şifaye Teyze: Allah'ım sen benim keçilerime mukayet ol!!!

Fks14: Evet efendim son ve son sorumuza geliyoruz! Ve bu son soru, "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin en fanatik üyesi olarak bilinen takas'ile ilgiliydi. Sorumuzu alalım:
Necati Şaşmaz İntikam dizisine transfer olursa takas İntikam’i izlemeye başlar mı?

Fks14: takas'ın cevabı aynen böyleydi:
Babam transfer olsa hatta sülalem oynasa yine izlemem. Kurtlar Vadisi efsanesinin yanında koca bir hiç olan bir diziyi izleyecek kadar düşmedim. Vadi bitse bile tekrarlarını izlerim, efsane farklı bi yerdedir. Ayrıca çok izlemek istesem gider orjinalini izlerim kopya ve hiçbir emek olmayan diyalogları bile birebir olan hiçbir heycanı olmayan senaryosu belli olan ve hiçbir soru işareti barındırmayan amerikan çakması bir diziyi izlemem gibi bişey söz konusu olmaz.

Tombiş Nergis: Ne gerek vardı şimdi bu kadar sert çıkmaya ayoool.
Kuru Tahta Fidan: Ben İntikam'i çok beğeniyorum valla, her Perşembe yemeğimi kustuktan sonra izliyorum.
Şifaye Teyze: Ben de izliyorum ama o kostümler yok mu o kostümler.
Fks14: Ne olmuş kostümlere Şifaye Teyze..?
Şifaye Teyze: Hiç olmamış bu diziye. Yahu bu aile "Aşkı Memnu"nun ailesinden bile daha çok zengin. Adını Feriha Koydum'da Feriha'nın giydiği köy kiyafetleri bile çok daha iyiydi.

Fks14: Efendiiiiiiiiim! Programımızın sonuna varıldııııı! 2.bölümde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürler. Haftaya yepyeni sorularla karşınızda olma dileğiyle. Hoşçakalın efendim!

Ahaha çok eğlenceli olmuş.
İlerleyen dakikalarda ayrıntılı yorumlarda bulunacağım

Güzel olmuş. Başarılar devamını bekleriz

Forumda gerçekten gizli ünlü mü var ?

Ve @takas kusura bakma kardeşim ama çok kabasın

süper cevabımı aynen yazmışsın
en içten dileklerimle yazdım onu

Çok güzel olmuş. Benimde merak ettiğim o soru "gerçekten de gizli ünlü var mı?"

Eline sağlık.Aynı cevabı yazmişsin.İşte gerçek magazin, çarpıtalmadan aynen aktarılmiş:U

Süper olmuş

@darksaal cevap verse şaşardım zaten.
Artık onun gerçek Kenan İmirzalıoğlu olduğunu düşünmeye başladım

Takas ibretlik cevap vermiş

Hepinize teşekkürler güzel yorumlarınızdan dolayı

darksaal Ünlü biri bence. Artik kanaat getirdim. Nedir bu gizemlilik arkadas

la ne ünlüsü forumda ünlü münlü yok
varsa beni vadiye aldırsın burdan sesleniyorum pana filmle irtibata geçmemi sağlayın

Emek verilmiş çoğu kişiye göre de güzel ama ben azınlıktayım sanırsam diyaloglar hiç komik gelmedi hiç bir sorunun da cevabı yok.

Yine süper bi program olmuş Furkan
Kim bu ünlü merak ettim :

Ben hiç kimsenin tahmin edemeyecek bir ünlüyüm. berkann'ın Twitter'da bir takipçisiyim, dizi kolik'in profilini sıkça takip ederim, Almila'nın avatarlarına ölürüm