Dediğim gibi çok yaklaştığı için biraz sabırsızlık yapmış olabilirim, ama kötü bir şey değil neticede.Beklemek gerekiyor diye biliyorum.
Konuda bununla ilgili küçük bir açıklama yaptım, ama kuralları tam olarak bilmiyorum. Hata olmuşsa kilitlenebilir yani.59.999 gözüküyor.@Aserat
Neredeyse 1 aydır mesaj yazmıyor. 1 mesaj için yazar umarım.Konuda bununla ilgili küçük bir açıklama yaptım, ama kuralları tam olarak bilmiyorum. Hata olmuşsa kilitlenebilir yani.
Dediğim gibi çok yaklaştığı için biraz sabırsızlık yapmış olabilirim, ama kötü bir şey değil neticede.
1 mesaj zor olmamalı.Neredeyse 1 aydır mesaj yazmıyor. 1 mesaj için yazar umarım.
Sen sus şom ağızlı. Hem 1 mesajcıktan bir şey olmaz, 60 bininciyi yazınca konuyu yeniden up'latırız.Öyle tabi de 60. Bin mesaj yazmamiş sonuçta yinede bölümden sorumlu yöneticiler cevap versin ben daha önce ki tecrübeme güvenerek böyle dedim. Bildiğim kadarıyla konu kilitlenir.
Herkese aynı açıklamayı yapmaktan yoruldum, bu yüzden konuyu tekrar oku.Daha girmemiş.
Eskiden çok aktifti şimdi o kadar değil o yüzden 1 mesaj yazması zor olabilir onun için hatta bu konuya bile bakmayabilir.1 mesaj zor olmamalı.
Sen sus şom ağızlı. Hem 1 mesajcıktan bir şey olmaz, 60 bininciyi yazınca konuyu yeniden up'latırız.
Arada giriyor, onu iyi tanıyan biri lütfen bunu iletsin. Herkese laf anlatmaktan yoruldum.Eskiden çok aktifti şimdi o kadar değil o yüzden 1 mesaj yazması zor olabilir onun için hatta bu konuya bile bakmayabilir.
@xemrexxx ile iyi anlaşıyorlardı o söylesin.Arada giriyor, onu iyi tanıyan biri lütfen bunu iletsin. Herkese laf anlatmaktan yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?