Fks14, 60.000'ler Kulübünde!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,056
Puanı
1,061

FavoriForumum'a 15 Şubat 2011'de üye olan ve forumun en kıdemli üyelerinden biri olan @Fks14, 60.000'ler kulübüne girmiştir. Bu kulübe dahil olan 4. kişi (diğerleri xemrexxx, OzaN ve takas) olmayı başaran Fks14'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu da hediyen:

Son düzenleme:
Dediğim gibi çok yaklaştığı için biraz sabırsızlık yapmış olabilirim, ama kötü bir şey değil neticede.

Öyle tabi de 60. Bin mesaj yazmamiş sonuçta yinede bölümden sorumlu yöneticiler cevap versin ben daha önce ki tecrübeme güvenerek böyle dedim. Bildiğim kadarıyla konu kilitlenir.

Neredeyse 1 aydır mesaj yazmıyor. 1 mesaj için yazar umarım.
1 mesaj zor olmamalı.

Öyle tabi de 60. Bin mesaj yazmamiş sonuçta yinede bölümden sorumlu yöneticiler cevap versin ben daha önce ki tecrübeme güvenerek böyle dedim. Bildiğim kadarıyla konu kilitlenir.
Sen sus şom ağızlı. Hem 1 mesajcıktan bir şey olmaz, 60 bininciyi yazınca konuyu yeniden up'latırız.

Herkese aynı açıklamayı yapmaktan yoruldum, bu yüzden konuyu tekrar oku.

Konu tekrar açıldı, tebrikler @Fks14.

Muhtemelen daha önce de geçmişsindir ama seni buralarda görmek güzel. Reyting bölümünün ilk moderatörlerindendin. Daha reyting bölümü emekleme aşamasındayken tanıklık edenlerdensin.

Tebrikler, @Fks14 foruma yaptığın katkılar unutulmaz umarım yeniden aktif olursun eskisi gibi.

Ben de konuyu açmak için 60 bin olmanı bekliyordum, keşke ben de uyanıklık yapsaymışım. 🙂

Furkan bu forumu kısmen terkettin diyebiliriz eskisi gibi aktif olmuyorsun ama özledik seni de bize karşı soğuktun gerçi ama olsun
Tebrikler.

Herkese tesekkur ederim tebrikleriniz için. Vakit geçiriyorum yine forumda, izliyorum konulari, takip ediyorum reytingleri ama eskisi gibi aktif olamam maalesef.. Nasil güzeldi o dönem..