Fks14, 60.000'ler Kulübünde!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,056
Puanı
1,061
609-TEBRKL-1.GIF

FavoriForumum'a 15 Şubat 2011'de üye olan ve forumun en kıdemli üyelerinden biri olan @Fks14, 60.000'ler kulübüne girmiştir. Bu kulübe dahil olan 4. kişi (diğerleri xemrexxx, OzaN ve takas) olmayı başaran Fks14'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. :)

Bu da hediyen:
1415361717046.jpg

Son düzenleme:
Dediğim gibi çok yaklaştığı için biraz sabırsızlık yapmış olabilirim, ama kötü bir şey değil neticede. :X

Öyle tabi de 60. Bin mesaj yazmamiş sonuçta yinede bölümden sorumlu yöneticiler cevap versin ben daha önce ki tecrübeme güvenerek böyle dedim. Bildiğim kadarıyla konu kilitlenir.:F

Neredeyse 1 aydır mesaj yazmıyor. 1 mesaj için yazar umarım. :)
1 mesaj zor olmamalı. :X
Öyle tabi de 60. Bin mesaj yazmamiş sonuçta yinede bölümden sorumlu yöneticiler cevap versin ben daha önce ki tecrübeme güvenerek böyle dedim. Bildiğim kadarıyla konu kilitlenir.:F
Sen sus şom ağızlı. Hem 1 mesajcıktan bir şey olmaz, 60 bininciyi yazınca konuyu yeniden up'latırız. :A

Herkese aynı açıklamayı yapmaktan yoruldum, bu yüzden konuyu tekrar oku. :A

Konu tekrar açıldı, tebrikler @Fks14. :)

Muhtemelen daha önce de geçmişsindir ama seni buralarda görmek güzel. Reyting bölümünün ilk moderatörlerindendin. Daha reyting bölümü emekleme aşamasındayken tanıklık edenlerdensin. :)

Tebrikler, @Fks14 foruma yaptığın katkılar unutulmaz umarım yeniden aktif olursun eskisi gibi. :)

Ben de konuyu açmak için 60 bin olmanı bekliyordum, keşke ben de uyanıklık yapsaymışım. 🙂

Furkan bu forumu kısmen terkettin diyebiliriz eskisi gibi aktif olmuyorsun ama özledik seni de bize karşı soğuktun gerçi ama olsun :F Tebrikler.

Herkese tesekkur ederim tebrikleriniz için. Vakit geçiriyorum yine forumda, izliyorum konulari, takip ediyorum reytingleri ama eskisi gibi aktif olamam maalesef.. Nasil güzeldi o dönem..