Fks14'ün İlk Filmi Gelişmeleri Paylaşım Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Filmin hakkında birkaç bilgi verebilir misin?

Filmde 18 yaşındaki kız, annesi ve üvey babasıyla yaşıyor. Biyolojik babası, kızı doğarken onları yalnız bırakp çekip gitti. Şu an yaşadığı üvey babasının kıza çok kötü ve acımasız sürprizleri olacak..

Bu kadar :) Gerisi filmde :)

Çok teşekkür ederim Yakup. Olan imkanlarla güzel bir film yaptığımıza inanıyoruz. İnşallah bu alanda kendimizi daha da fazla geliştirip daha da güzel işlere imzamızı atarız :)

Elindeki imkanlarla , elinden gelenin en iyisini yaptığından şüphem yok:) kısa metraj film heralde.. Dram mı ?

Filmde 18 yaşındaki kız, annesi ve üvey babasıyla yaşıyor. Biyolojik babası, kızı doğarken onları yalnız bırakp çekip gitti. Şu an yaşadığı üvey babasının kıza çok kötü ve acımasız sürprizleri olacak..

Bu kadar :) Gerisi filmde :)

Beklediğim gibi türü drammış. Tam senlik :)

Montaj anından filan :X Twitter'ında gördüklerimi söylüyorum:X Gazete roportajı vermişssin orda resmi paylaşmişssin? O adres senin değilse yanliş anlaşilma olmuş derim:)

O profil benim.. Twitter'da furkan sogut yani.. Yakında tanıtım filmi çıkacak, izlersin :)

Son küçük montajlar da yapıldı ve film tamamen bitti!! Çok mutluyum, gururluyum, heyecanlıyım, farkli mutluluklar içimde var. Allah'ıma şükürler olsun ki her şey hayırlı ve iyi geçti..

Film, 2 Temmuz Salı akşamı Türkiye saatine göre 19:10'da Hollanda kanallarında yayınlanacak.

@dizi kolik, @yakup09, @RüzgarGülü, @Almila, @xemrexxx, @KayıpSehir, @RevaN, @mrt-06, @Billy Kane, @cookies, @kvp, @takas, @çocuklarduymasın